2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجااااااااااااا

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
کجااااااااااااا

بختس باز شده دیگه میخاد بره.

هرلحظه ک تسلیمم در کارگه تقدیر.آرام تر از آهو بی باکتر از شیرم.هرلحظه ک میکوشم در کار کنم تدبیر.رنج از پی رنج آید .زنجیر پی زنجیر👐👐👐👐
بختس باز شده دیگه میخاد بره.

🤣🤣🤣🤣

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
میخام برم    

نرو دلمون برات تنگ میشه🥺

نرو دلمون برات تنگ میشه🥺

نیمه گمشدش پیدا شد دیگه .بزار بره خوش باشه

هرلحظه ک تسلیمم در کارگه تقدیر.آرام تر از آهو بی باکتر از شیرم.هرلحظه ک میکوشم در کار کنم تدبیر.رنج از پی رنج آید .زنجیر پی زنجیر👐👐👐👐
نیمه گمشدش پیدا شد دیگه .بزار بره خوش باشه

نه نباید بره😂

هی یاد خودم میفتم که درخواست تعلیق دادم و نی نی یار دو دیقه بعدش تعلیقم کرد و من به غلط کردن افتاده بودم😂

از اون موقع هر وقت میبینم کسی میخواد تعلیق شه سعی میکنم زودتر پشیمونش کنم عین من زخم خورده نشه😂

هر چی پیام دادم منو برگردونن ندیدن آخرم دوستم تاپیک زد نی نی یار منو برگردوند😁

نه نباید بره😂 هی یاد خودم میفتم که درخواست تعلیق دادم و نی نی یار دو دیقه بعدش تعلیقم کرد و من به ...

اینایی ک از نی نی سایت خداحافظی میکنن .و یا حذف کاربری میخان.باید قبلش به این فکر کنن درسته مشکلشون الان حل شده ولی دراینده کلی سوال وچیزایی پیش میاد ک فقط میتونن بیان اینجا بپرسن.ومجبورن کاربری جدید بسازن

پس چرا کاربری من تعلیق نمیشه؟ فکر کنم نی نی یار دلش نمیخاد من برم    

آره نرو بمون😂