سلام خانوما دختر من دنیا اومدنی قدش ۵۱ بود والان که سه ماهشه قدش تقریبا ۵۶ شده😕دکترمیگه خوبه ولی خودم حس میکنم رشد قدش کم بوده به خصوص که اطرافیانم میگن چقد قدش کوتاهه😣یه مشکل دیگه هم اینه یه بار دکترگف پاهاش نسبت به بالاتنه اش کوتاهه که توخونه اندازه زدم دیدم راست میگه وتازه دستاش بزرگتر از پاهاشه
بی خیال بابا الان پسر منو هر کی میبینه میگه وایییی چشتش جقدر کوچولو عه ولی ذره ای برای من اهمیت ندار ...
شوهرمم میگه توجه نکن ولی من نمیتونم اخه چشمش بود مشکلی نداشتم میگفتم مدلشه دیگه الان نگران رشدشم آخه اوایل دورسرشم رشد زیادی نکرده بود برا همون نگرانم که چرا رشدش کنده وزنش خوبه ولی رشد دور سروقدش جالب نیس
چرا اخه مردم نظر میدن به اونا چه ربطی داره بچت قدش خیلی خوبه طبیعی نرمالم هست بچه های من دو قلوان واکسن چهار ماهگی شنبه زدن قدشون ۶۰ بوددو تاشون تو انتظار داری بچه سه ماهه قدش ۱۸۰ باشه به حرف هیچ کس توجه نکن
من آ د ای رو میدم دکترش نوشته از بیرون میخرم گفته اینایی ک بهداشت میدن بدرد نمیخوره چهل تومنه قیمتش ...
وای چه خوب من مال بهداشتو میدم خاک توسرم شوهرم گفتا ابنا مزحرفه ازبیرون بگیرم گفتم نه بابا همه ازهمین میدن دیگه😑😑😑منم از بیرون میگیرم این سری بیچاره بچه ام
مننمیگم تحقیق کن الان اصلا تغذیه مادرها مثل قبل نیست شیر خشکا هم خیلی پیشرفته تر ا ...
😂😂😂😂😂منظورم این بود چرا برشیر مادرها توهین میکنی بستگی ب مادر هم داره تعصب خاصی ندارم به نظرم هر کدوم ک به بچه ساخت ولی خودم ترجیحم شیر مادر هست و این بی انصافیه خدایی بگی شیر مادر ابکی و بی ویتامینه چون حتی اگه تغذیه مادر خوب نباشه هم بدن از ذخایر خودش برداشت میکنه مس بچه اسیب نمیبینه مادر اسیب میبینه