2777
2789
عنوان

قدنوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 58 پست
وای پس خدا بدادت برسه واسه منم پیش اومده ولی چون بچه م بزرگتره با یک ترفند دیگه تونستم جلوشونو بگیرم ...

اره به خدا از وقتی ازدواج کردم کلا ضعف اعصاب گرفتم از دست حرفا وکاراشون 😣یکی دوتام نیستن که پرجمعیتن هضم حرف همشون خیلی سخته

من خودم الان ی پسر ۷ ماهه دارم روزانه ۱ سی سی بهش میدم فکر کنم همون ۲۵ قطره میشه

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی پس منم ازهمون قطره میگیرم میدم انشالله که نتیجه بده😍😍به احتمال زیادازهمون کمبودویتامین دی هس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اونقدمیگن میره تومخم هرکی میبینه میگه کوچولوعه به کی رفته😑😑

بی خیال بابا الان پسر منو هر کی میبینه میگه وایییی چشتش جقدر کوچولو عه ولی ذره ای برای من اهمیت نداره فرشته ی منه 

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل
پس چیکارکنم ؟؟شاید ازهمونه رشدقدش کم شده 😕آد همون ۲۵ قطره ای که بهداشت گفته رو بدم ؟

من آ د ای رو میدم دکترش نوشته از بیرون میخرم گفته اینایی ک بهداشت میدن بدرد نمیخوره چهل تومنه قیمتش چرب قطرش بوی لیمو هم میده 

اتفاقا شیر خشکای ‌الان خیلی بهتر از شیر آبکی و بی ویتامین‌مادره

چرا به شیر مادر توهین میکنی گلم من جفت بچه هامو با شیر خودم بزرگ کردم هر دو قد و هیکل شکل خدا عالی بوده 

بی خیال بابا الان پسر منو هر کی میبینه میگه وایییی چشتش جقدر کوچولو عه ولی ذره ای برای من اهمیت ندار ...

شوهرمم میگه توجه نکن ولی من نمیتونم اخه چشمش بود مشکلی نداشتم میگفتم مدلشه دیگه الان نگران رشدشم آخه اوایل دورسرشم رشد زیادی نکرده بود برا همون نگرانم که چرا رشدش کنده وزنش خوبه ولی رشد دور سروقدش جالب نیس

چرا به شیر مادر توهین میکنی گلم من جفت بچه هامو با شیر خودم بزرگ کردم هر دو قد و هیکل شکل خدا عالی ب ...

من‌نمیگم 

تحقیق کن 

الان اصلا تغذیه مادرها مثل قبل نیست‌

شیر خشکا هم‌ خیلی پیشرفته تر از قبل شده، همه ویتامین و آهن و اینا رو‌داره

در صمن‌شیر مادر مگه انسانه که بخواد بهش توهین شه😂

چرا اخه مردم نظر میدن به اونا چه ربطی داره بچت قدش خیلی خوبه طبیعی نرمالم هست بچه های من دو قلوان واکسن چهار ماهگی شنبه زدن قدشون ۶۰ بوددو تاشون تو انتظار داری بچه سه ماهه قدش ۱۸۰ باشه به حرف هیچ کس توجه نکن 

چرا به شیر مادر توهین میکنی گلم من جفت بچه هامو با شیر خودم بزرگ کردم هر دو قد و هیکل شکل خدا عالی ب ...

خدا بچه هاتو برات بذاره

منم ۳ تا دار، هر ۳ شیر خشکی

هم رشدشون خوب بود هم شبا خوب میخوابیدن هم خودم اندامم بهم‌نریخت

من آ د ای رو میدم دکترش نوشته از بیرون میخرم گفته اینایی ک بهداشت میدن بدرد نمیخوره چهل تومنه قیمتش ...

وای چه خوب من مال بهداشتو میدم خاک توسرم شوهرم گفتا ابنا مزحرفه ازبیرون بگیرم گفتم نه بابا همه ازهمین میدن دیگه😑😑😑منم از بیرون میگیرم این سری بیچاره بچه ام

من‌نمیگم  تحقیق کن  الان اصلا تغذیه مادرها مثل قبل نیست‌ شیر خشکا هم‌ خیلی پیشرفته تر ا ...

😂😂😂😂😂منظورم این بود چرا برشیر مادرها توهین میکنی بستگی ب مادر هم داره تعصب خاصی ندارم به نظرم هر کدوم ک به بچه ساخت ولی خودم ترجیحم شیر مادر هست و این بی انصافیه خدایی بگی شیر مادر ابکی و بی ویتامینه چون حتی اگه تغذیه مادر خوب نباشه هم بدن از ذخایر خودش برداشت میکنه مس بچه اسیب نمیبینه مادر اسیب میبینه