2777
2789
عنوان

قدنوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 58 پست
اخه من وباباش اینجوری نیستیم جاریم منو ترسونده که نکنه کوتوله شه😞

نینیت فکر میکنم طبیعیه، بچه به خانوادش میکشه دیگه باز خیلی نگرانی با دکترش بیشتر صحبت کن

ولی ببخشید کلمه ی ای که استفاده کردی درست نیست نگو جایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😢😢😢حرف بقیه اس یعنی تا اونا نگفته بودن خودم اصلا دقت نکرده بودم وبه نظرم همه چیش خوب بود ولی الان ...

حرف بقیه رو ول کن . تا بچه ت بزرگ بشه بقیه حرف خیلی زیاد میزنن بخوای به حرف همشون اینقدر حساس بشی خودتت داغون میشی

دختر من قد تولدش۴۷سانته وخیلی ریزه میزه س مهم سلامت عقلشونه وپیشونی خوب داشته باشن وعاقبت بخیر بشن ب ...

اخه نگران رشدشم چون شیرخشکیه میگم شاید ویتامینای بدنش کمه یا چی که قدش رشد نکرده

مولتی ویتامین میدم دکتر داده

میزان ویتامین دی توی مولتی ویتامین خیلی کمه 

من پسر اولم رو که پیش فوق تخصص غدد میبردم

قطره ویتامین دی ۱۰۰۰ روزی نیم سی سی میداد میگفت ما همه ما ایرانی ها باید تا آخر عمرمان ویتامین دی مصرف کنیم.

حرف بقیه رو ول کن . تا بچه ت بزرگ بشه بقیه حرف خیلی زیاد میزنن بخوای به حرف همشون اینقدر حساس بشی خو ...

اووووف آره😣😣😣اون سری خواهرشوهرم میگه بچه های بقیه وقتی دنیا میان این اندازه ان حالا بچه تو تو سه ماهگی شده این  😑😑کاش بعضیا یادبگیرن چه جوری بایدحرف بزنن باهرحرفشون انگارآب جوش میریزن روسرم

میزان ویتامین دی توی مولتی ویتامین خیلی کمه  من پسر اولم رو که پیش فوق تخصص غدد میبردم قطره و ...

اخه نگاه کردم اندازه شون یکی بود؟؟؟؟؟۱۰ قطره گفته مولتی ویتامین بده ۱۵ قطره هم آد میدم

هرکی گفت کوچولوعه بگو دخترم ظریفه مثل عروسکه قربونش برم  اصلا اجازه نده کسی نظر بده درمورد بچت ...

واقعا هم مثل عروسکه خودم که عاشقشم😍😍😍اگه بقیه اجازه بدن 

اووووف آره😣😣😣اون سری خواهرشوهرم میگه بچه های بقیه وقتی دنیا میان این اندازه ان حالا بچه تو تو سه ...

واااا نذار بگن یکجوری جوابشونو بده. اجازه نده از الان بذار بفهمن رو بچه ت حساسی و ناراحت میشی

واااا نذار بگن یکجوری جوابشونو بده. اجازه نده از الان بذار بفهمن رو بچه ت حساسی و ناراحت میشی

نه بابا یه جورین بفهمن ناراحت میشم میشه نقطه ضعفم بیشتر میگن آخه قبلا سریه چیز دیگه تجربه کردم 😤

نه بابا یه جورین بفهمن ناراحت میشم میشه نقطه ضعفم بیشتر میگن آخه قبلا سریه چیز دیگه تجربه کردم 😤

وای پس خدا بدادت برسه واسه منم پیش اومده ولی چون بچه م بزرگتره با یک ترفند دیگه تونستم جلوشونو بگیرم