2777
2789
عنوان

قدنوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 58 پست
وای چه خوب من مال بهداشتو میدم خاک توسرم شوهرم گفتا ابنا مزحرفه ازبیرون بگیرم گفتم نه بابا همه ازهمی ...

عاره اسمشو بذار ببینم بهت بگم آد کلیورکیدز و اهن ایروفیکس 

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل
چرا اخه مردم نظر میدن به اونا چه ربطی داره بچت قدش خیلی خوبه طبیعی نرمالم هست بچه های من دو قلوان وا ...

همین دیگه نظرمیدن منو حساس میکنن آخه بچه های اونا قدبلندن میگن این کوچولو مونده😑کلا همه انگارکمرهمت بستن برانابودی من دکتر میرم میگه پاهاش کوچیکه 😑😑😑هرجامیرم خلاصه بایدیکی یه چیزی بگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بچه هاتو برات بذاره منم ۳ تا دار، هر ۳ شیر خشکی هم رشدشون خوب بود هم شبا خوب میخوابیدن هم خودم ...

عاره پست بعدیمم گفتم بستگی داره ب تصمیم مادرو شرایطشو بودجشوووو و هزار تا عامل دیگه هیچکدوم بد نیست خود مادر باید تصمیم بگیره چطور میخواد بچش تغذیه شه

فدات شم عزیزم خیلی ممنونم ازت 🤗اینارو امتحان میدم انشالله رشدش بهتر شه دعا کن

میشه بابا صد درصد یروزی ب این نگرانی هات میخندی مطمعن باش

همین دیگه نظرمیدن منو حساس میکنن آخه بچه های اونا قدبلندن میگن این کوچولو مونده😑کلا همه انگارکمرهمت ...

دکترا هم بعضی وقتا اشتباه میگن من خودم یه هفته پیش بچمو بردم چکاب میگه گوشاش عفونت شدید کرده  قطره و یه پلاستیک دارو داد بردم فوق تخصص میگه کی گفته چرا قطره زدی خوبه کر نشد دارو ندش دیگه نمیدونم به کی اعتماد کنیم بچت هم من که میگم نرماله بچه ها من ۲ ماهگی ۵۶ بودن الان ۴ ماهن تازه شدن ۶۰

😂😂😂😂😂منظورم این بود چرا برشیر مادرها توهین میکنی بستگی ب مادر هم داره تعصب خاصی ندارم به نظرم ه ...

بعضیا واقعا شیرشون عالیه تو مطب یه خانومه بود بچه اش ماشالله به چه تپلی تو یه ماه باشیرخودش بچه ۲ کیلواضافه کرده بوداین معلومه دیگه شیرش خیلی خوبه

دکترا هم بعضی وقتا اشتباه میگن من خودم یه هفته پیش بچمو بردم چکاب میگه گوشاش عفونت شدید کرده  ق ...

باز براتو خوب بوده رشدشون برا این رشدش زیاد خوب نیس براهمون نگران شدم نمودارش خط راست نیس داره هی کج میشه😞

واقعا هم مثل عروسکه خودم که عاشقشم😍😍😍اگه بقیه اجازه بدن 

ای جانم عزیزم خدا برات نگهش داره😍 ببوسش از طرف من🥰💋

همیشه از بچت دفاع کن پشتش باش بچت هرچی که باشه از وجود توعه و بهترینه برات مراقبش باش