2777
2789
کلا جدیدا عقد و نامزدی میکنن که جدا بشن انگار چقدر زندگی ها و روابط آبکی و مسخره شده هرکی رو میبین ...

هست سازش هست وقتی یه دختر ۱۹ ساله بی تجربه از نامزدش ت  دهنی بخوره از اون مرد چه توقعی میشه داشت کسی که تو نامزدی اینجوریه وقتی ازدواج کرد چی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دم دست ترین چیز رب اناره🤣

بههههه بازم😑😂

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
اره دست خودشون نیس ایناقلبن پاکه 

نیم ساعت پیش بهم پیام داد

گفت خواب گفتم نه گفت دوست ندارم با ناراحتی بخوابی برات یه عروسک خوشکل بگیرم باهام اشتی میکنی 

گفتم نه چند تا چیز دیگه هم گفت بعد گفت چیکار کنم گفتم باهام مهربون تر باش این از همه چیز با ارزش تره 

گفت چشم برات عروسک چه رنگی بگیرم 

😐😐

چیه

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
نیم ساعت پیش بهم پیام داد گفت خواب گفتم نه گفت دوست ندارم با ناراحتی بخوابی برات یه عروسک خوشکل بگی ...

خخخ میفهمم زودپشیمون میشن اماتوم سعی کن لج نکنی قانون جذب بحون چیزای ک بدردش میخورن براش بفرس بگوبخون یادبگیر ک کم کم روش اثربزارع

خخخ میفهمم زودپشیمون میشن اماتوم سعی کن لج نکنی قانون جذب بحون چیزای ک بدردش میخورن براش بفرس بگوبخو ...

هنوز فکر میکنه من وقتی ناراحت میشم باید برام عروسک بخره

مرسی حتما این کار رو انجام میدم 

هنوز فکر میکنه من وقتی ناراحت میشم باید برام عروسک بخره مرسی حتما این کار رو انجام میدم 

خخخ الهی عب نداره اماسعی کن هنوزعقدنکنی وهمیشه لج نکنی اروم متوجه ش کنی معمولا اونا اینطوررام میشن از روتجربه میگم من خودم دیشب به عشقم زنگ زدم نمیدونستم عصبیه حالا خوب حرف نزدقط کردم امالج نکرد نیم ساعت بعدش معذرت خاهی کرد ومنطقی برخوردکردم قبول داشت رفتارشو قول داد تکرارنکنه فرصت بده نامزدت خودشوپیداکنه

خخخ الهی عب نداره اماسعی کن هنوزعقدنکنی وهمیشه لج نکنی اروم متوجه ش کنی معمولا اونا اینطوررام میشن ا ...

روز اول مامانش بهم گفت پسرم درسته بدخلقه و عصبی هست ولی مهربون تر از خودش کسی نیست اگه می خوای به حرفت گوش بده نباید عصبیش کنی و لج به لجش نزاری 

2790
2778
2791
2779
2792