2777
2789
روز اول مامانش بهم گفت پسرم درسته بدخلقه و عصبی هست ولی مهربون تر از خودش کسی نیست اگه می خوای به حر ...

ن این حرفام نیست فقط بایدجفتتون هموبفهمین ن فقط شما بایدجفتتون کوتاه بیاین ن شمااگ مقصری واون عصبیه بهتره بزاری ارام شه ازدلش دربیاری امالحظه ی ک عصبیه بحث نکن دم دست نباش وبرعکس اونم مقصره بازم دم دست نباش ک درست تصمیم بگیری ن از روعصبانیت

ن این حرفام نیست فقط بایدجفتتون هموبفهمین ن فقط شما بایدجفتتون کوتاه بیاین ن شمااگ مقصری واون عصبیه ...

هر وقت عصبی میشه من خیلی کاری بهش ندارم ولی اون میگه همه چی تقصیر خودت

خودت باعث میشی دعوات کنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه که بودم ۹سالم بود اون ۱۷ ساله 

اومدن خونمون من بند کفشش به هم گره زدم انقدر گره زدم که باز نشه شب که میخواستن برن هر کاری کرد نتونست بند کفشش باز کنه همه داشتن به من نگاه میکردن تابلو بود کار منه 

منم سرم انداخته بودم پایین می خندیدم 

اونم متوجه شد کار منه کفشش رو ول کرد گذاشت دنبالم منم فرار کردم همین جور که می دویدم خوردم زمین دستم زخم شد با یه طرف صورتم بهش گفتم ببین صورتم چی شد اگه بزرگ شدم شوهر گیرم نیومد چی 

اونم یه چشمک زد و گفت ناراحت نباش بَلا خودم میگیرمت 

تو جمع های فامیلی کلان یه جوری نگاهم میکرد همیشه نگاه هاشو حس میکردم خیلی دوست داشتم بهش نزدیک شم ولی فقط اذیتش میکردم تا جایی که وقتی منو تو مهمونی  میدید میگفت بزار با خیال راحت بشینم وقتی هم میخواست بره سربازی ۱۳ سالم بود بهش گفتم زود برگرد گفت واسه چی مگه دوسم داری سرخ شدم خیلی هیجان داشتم گفتم فقط میخوام اذیتت کنم ولی دلم میخواست بگم اره خجالت می کشیدم 

بعد از سربازی میخواستن براش زن بگیرن گفته بود من یه نفر رو میخوام ولی الان وقتش نیست چون هنوز بچه هست همه منظورش فهمیده بودن 

و امسال اومدن خواستگاری و منم باهاش نامزد شدم 

شب نامزدی بهم گفت بَلا دیدی گفتم خودم میگیرمت 

خدا کنه که یاد بگیرم چه جوری باهاش حرف بزنم که عصبی نشه

یادمیگیری کم کم اماسعی کن لج نکنی فقد من خودم لج میکنم اخرسر ب ضررخودمه تازه شمابازم خوبه زودازدلت درمیره من متاسفانه پریشب دعواکردیم متاسفانه دو روزع س تو ذهنم مرورمیشه هرچی معذرت خاهی میکنه ازدلم درنمیره خوبیای نامزدتوبیارجلوچشش 

یادمیگیری کم کم اماسعی کن لج نکنی فقد من خودم لج میکنم اخرسر ب ضررخودمه تازه شمابازم خوبه زودازدلت د ...

اره من یکی دو ساعت ناراحتم بعدش بهش پیام میدم بداخلاق جان دلم برای صدات تنگ شده میزنگی یا بزنگم

یا هم پیام میدیم درسته با بعضی ها قهلم ولی مواظب خودشون باشن