2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه جوری از  یه طرف دوسش دارم نمیتونم ازش دل بکنم ا  یه طرف دیگه خم این کار هاش

وقتی رفتی زیر یه سقف روزی هزار بار خودتو لعنت میکنی

هیچ دوست داشتنی ارزش تحقیر شدن نداره یادت باشه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره...💕
وقتی رفتی زیر یه سقف روزی هزار بار خودتو لعنت میکنی هیچ دوست داشتنی ارزش تحقیر شدن نداره یادت باشه

واقعا افرین 

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘
پشیمون نمیشه بعدش معذرت بخواد؟؟؟

یه بار که بهم تو دهنی زد رفتم خونه ساعت چهار عصر بود خیلی ازش ناراحت بودم خیلی زنگ زد خیلی هم پیام داد هیچی رک جواب ندادم ساعت پنج دیدم اومده در خونمون بابام و داداشم نبودن با مامانم بودم مامانم گفت چرا جوابش نمیدی گفتم نمیخوام اومد تو خونه در اتاقم قفل کردم گفت دارم میرم گیلان بار دارم اگه باهام قهر باشی فکرم میمونه پیش تو تصادف میکنم میمیرماا منم در رو باز کردم گفتم آشتی هستم اونم گفت تو هم منو درک کن دوست ندارم ببینم خانمم با مرد غریبه حرف میزنه 

خیلی دوست دارم تغییرش بدم و باهاش زندگی کنم 

هیچکس نمیتونه کسیو تغییر بده اینو مطمعن باش

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘
یه بار که بهم تو دهنی زد رفتم خونه ساعت چهار عصر بود خیلی ازش ناراحت بودم خیلی زنگ زد خیلی هم پیام د ...

نمیدونم چی بگم حالا هرانسانی ایرادی داره اگ یکم از روعصبانیت بددهنی میکرد وپشیمون میشدمیتونست عوض شدیااین ک بگی روعصبانیت بوده خودتوقانع کنی این ک ازالان دست بزن داره ن نمیشه میگن همه چیومیشه تغییرداد جز ذات

نمیدونم چی بگم حالا هرانسانی ایرادی داره اگ یکم از روعصبانیت بددهنی میکرد وپشیمون میشدمیتونست عوض شد ...

انقدر با مامانم اینا خوب رفتار میکنه مامان و بابام خیلی دوسش دارن

به بار دیگه هم در اتاقم دو شکست گفت وقتی بهت میگم باز کن بفهم و باز کن 

انقدر با مامانم اینا خوب رفتار میکنه مامان و بابام خیلی دوسش دارن به بار دیگه هم در اتاقم دو شکست گ ...

من  خودم عاشقم درک میکنم نمیخام ته دلتوخالی کنم کاش بشینی منطقی تموم حرفاتوبهش بزنی بگی میترسی براایندت برای بعدن هابگی میخای بش تکیع کنی ن دلت بلرزه

من  خودم عاشقم درک میکنم نمیخام ته دلتوخالی کنم کاش بشینی منطقی تموم حرفاتوبهش بزنی بگی میترسی ...

بعضی وقتا انقدر مهربونه آرومه ولی بعضی وقتا که عصبی میشه انقدر ازش میترسم که نگو 

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

دلآنآ | 15 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز