2789
دختر

😌🌹

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دختر منم از گوشت متنفر بودم

😍👏

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

اصلا ب علایم نیی توجه نکنید.من بچه اولم پسر بود تهوع شذید داشتم حالا میگن دختر تهوع میاره پسر نمیاره هربدنی تو هرشرایطی فرق میکنه من دخترم هم تهوع داستم الان سومی خداروشکر نداشتم حالا احتمال پسر دادن پلی هنو انومالی نرفتم

برای من چیه؟

اصلا انگار ن انگار ک باردارم هیچ ویار و حالت تهوعی ندارم.

چیزی هوس نمیکنم.

فقط بعصی وقتا سردرد دارم.

فقطم از تخم مرغ بدم میاد و تخم اردک.

غذاهم فرقی نداره برام اما خودم ترجیحا غذاهای آبکی مثل سوپ و آش بیشتر دوست دارم و میخورم

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
برای من چیه؟ اصلا انگار ن انگار ک باردارم هیچ ویار و حالت تهوعی ندارم. چیزی هوس نمیکنم. فقط بعصی ...

جاریم ویارش فقط سردرد بودبچش پسر بود

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
من حدسم دخمله نازه

😙😙😙😙

اصلا ب علایم نیی توجه نکنید.من بچه اولم پسر بود تهوع شذید داشتم حالا میگن دختر تهوع میاره پسر نمیاره ...

ولی از نوع شکم‌ میشه فهمید زنعموی من شکمو نگاه میکنه میگه و درستم میگه، البته من بلد نیستما...

من تازه رفتم توی۴ماه اما خیلی زود شکم درآوردم کسی بلده از روی شکم بگه؟

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
ولی از نوع شکم‌ میشه فهمید زنعموی من شکمو نگاه میکنه میگه و درستم میگه، البته من بلد نیستما... من ت ...

من شکمم شکش خاصی نداره.اخه تو پنج ماه شکم فک کنم شکل میگیره منم شکم اوردم ولی تو لباس بیرونی کسی متوجه نمیشه.میگن پسر شکم رو ب پایینه ولی دختر کلا گرده.البته طبق شنیدها

من شکمم شکش خاصی نداره.اخه تو پنج ماه شکم فک کنم شکل میگیره منم شکم اوردم ولی تو لباس بیرونی کسی متو ...

دوستم دختر بود بچش اصلا شکم درنیاورد، اونوقت مال من انقدر زود زده بیرون ک هرکی می بینه میفهمه.

فکرکنم دختر شکم کوچیکه،پسر شکمش بزرگه

دوستم دختر بود بچش اصلا شکم درنیاورد، اونوقت مال من انقدر زود زده بیرون ک هرکی می بینه میفهمه. فکرک ...

نه فرقی نمیکنه.شما بارداری چندمتون هس.من با اینکه بارداری سوممه ولی خیلی بزرگ نیی اخر چهارماه هستم چن روز دیگه میرم تو پنج ماه

نه فرقی نمیکنه.شما بارداری چندمتون هس.من با اینکه بارداری سوممه ولی خیلی بزرگ نیی اخر چهارماه هستم چ ...

اولیمه. آنومالی رفتی؟اپ

من تازه رفتم توی ۴، هفته دیگه میرم آنومالی

البته چندسال پیش کورتاژ شدم.