گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
اصلا ب علایم نیی توجه نکنید.من بچه اولم پسر بود تهوع شذید داشتم حالا میگن دختر تهوع میاره پسر نمیاره هربدنی تو هرشرایطی فرق میکنه من دخترم هم تهوع داستم الان سومی خداروشکر نداشتم حالا احتمال پسر دادن پلی هنو انومالی نرفتم
برای من چیه؟ اصلا انگار ن انگار ک باردارم هیچ ویار و حالت تهوعی ندارم. چیزی هوس نمیکنم. فقط بعصی ...
جاریم ویارش فقط سردرد بودبچش پسر بود
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
ولی از نوع شکم میشه فهمید زنعموی من شکمو نگاه میکنه میگه و درستم میگه، البته من بلد نیستما... من ت ...
من شکمم شکش خاصی نداره.اخه تو پنج ماه شکم فک کنم شکل میگیره منم شکم اوردم ولی تو لباس بیرونی کسی متوجه نمیشه.میگن پسر شکم رو ب پایینه ولی دختر کلا گرده.البته طبق شنیدها