bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 عنوان خانوما 59 بازدید | 12 پست شما به حس ششم دیگران در مورد شما اعتقاد دارین؟آخه الان یکی تو همین سایت یه چیزی گفت ترس افتاد تو جانم؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1399/10/28 | 22:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205852 ندارم وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
negar_ferferi عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 286 نه بابا واسه سرگرمیه فقط ساکت،فریاد کشیدم،وقتی که از تو دل میبریدم.....ساکت فریاد کشیدم،فقط صدامو خودم شنیدم....
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 ندارم تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم برام دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا 😥در مورو این بود آخه تورو خدا دعا کنین قبل عید بشه الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 نه بابا واسه سرگرمیه فقط تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم برام دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا 😥در مورو این بود آخه تورو خدا دعا کنین قبل عید بشه الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205852 تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم برام دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خوا ... چشم حتما 100تا صلوات میفرستم وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
negar_ferferi عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 286 تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم برام دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خوا ... باشه عزیزم،حتماچله سوره طه و ذکر جامع الناس خیلی مفیده ساکت،فریاد کشیدم،وقتی که از تو دل میبریدم.....ساکت فریاد کشیدم،فقط صدامو خودم شنیدم....
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 چشم حتما 100تا صلوات میفرستم دورت بگردم من انشالله حضرت عباس حاجت دلت رو بده و خوشبختت کنه الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205852 دورت بگردم من انشالله حضرت عباس حاجت دلت رو بده و خوشبختت کنه فداتشم نیاز ب دعا نیس شما ب خاستع ات برسی من دلم شادع وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 باشه عزیزم،حتما چله سوره طه و ذکر جامع الناس خیلی مفیده مرسی عزیزم چشم انجام میدم فقد اون ذکر چیه ؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 فداتشم نیاز ب دعا نیس شما ب خاستع ات برسی من دلم شادع انشالله خدا از دهنت بشنوه حاجت روا شی عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
negar_ferferi عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 286 مرسی عزیزم چشم انجام میدم فقد اون ذکر چیه ؟ بزن تو نت ذکر جامع الناسدقیق یادم نیس چی بود ولی خیلی رو دیدم در عرض چندروز خواستگار اومده براشون با همین ذکر ساکت،فریاد کشیدم،وقتی که از تو دل میبریدم.....ساکت فریاد کشیدم،فقط صدامو خودم شنیدم....
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 بزن تو نت ذکر جامع الناس دقیق یادم نیس چی بود ولی خیلی رو دیدم در عرض چندروز خواستگار اومده براشون ... مرسیعزیزم انشالله خدا حاجت روات کنه الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین