2777
2789
عنوان

خانوما

59 بازدید | 12 پست

شما به حس ششم دیگران در مورد شما اعتقاد دارین؟آخه الان یکی تو همین سایت یه چیزی گفت ترس افتاد تو جانم؟ 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

ندارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندارم

تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم برام دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا 😥در مورو این بود آخه تورو خدا دعا کنین قبل عید بشه

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
نه بابا  واسه سرگرمیه فقط

تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم برام دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا 😥در مورو این بود آخه تورو خدا دعا کنین قبل عید بشه

تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم برام دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خوا ...

چشم حتما 100تا صلوات میفرستم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم برام دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خوا ...

باشه عزیزم،حتما

چله سوره طه و ذکر جامع الناس خیلی مفیده

ساکت،فریاد کشیدم،وقتی که از تو دل میبریدم.....ساکت فریاد  کشیدم،فقط صدامو خودم شنیدم....
چشم حتما 100تا صلوات میفرستم

دورت بگردم من انشالله حضرت عباس حاجت دلت رو بده و خوشبختت کنه

دورت بگردم من انشالله حضرت عباس حاجت دلت رو بده و خوشبختت کنه

فداتشم نیاز ب دعا نیس شما ب خاستع ات برسی من دلم شادع

باشه عزیزم،حتما چله سوره طه و ذکر جامع الناس خیلی مفیده

مرسی عزیزم چشم انجام میدم فقد اون ذکر چیه ؟

فداتشم نیاز ب دعا نیس شما ب خاستع ات برسی من دلم شادع

انشالله خدا از دهنت بشنوه حاجت روا شی عزیزم

مرسی عزیزم چشم انجام میدم فقد اون ذکر چیه ؟

بزن تو نت ذکر جامع الناس

دقیق یادم نیس چی بود ولی خیلی رو دیدم در عرض چندروز خواستگار اومده براشون با همین ذکر

ساکت،فریاد کشیدم،وقتی که از تو دل میبریدم.....ساکت فریاد  کشیدم،فقط صدامو خودم شنیدم....
بزن تو نت ذکر جامع الناس دقیق یادم نیس چی بود ولی خیلی رو دیدم در عرض چندروز خواستگار اومده براشون ...

مرسیعزیزم انشالله خدا حاجت روات کنه