2777
2789

دوست داشتید مرد بودید میرفتید کار می کردید

چه حسی داشتید

چقدر دنیا زود تمام میشه 🖤🤍 چقدر بالا و پایین داره این دنیا🤎🤍 گاهی دلت میخواد که زودتر تموم بشه و بری از این دنیا😔 من و این دنیایی فانی 😔 و مردمی که نمی دانند چه اتفاقاتی برایت رخ داده و بی دلیل تو را قضاوت می کنند🖤      خدایی که در این نزدیکی ست و کمک می‌کند مرا در همه جاها...

نه خدا دوست داشته دختر باشم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه فقط مردا میتونن کار کنن؟؟؟  

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

اسی جون لطف میکنی گزارش بزنی واسه تاپیکم یه دنیا ممنونم😍🙏

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5740950/یه-کار-خیلی-وحشتناکی-کردم-تا-اخر-عمر-عذاب-وجدان-ولم-نمیکنه

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻