2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 1872 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی برای اموزش خوبه .برای منی که پایم صفره؟؟؟ بعد عزیزم از چه فصلی فیزیکو شروع کنم بهتره ؟؟؟

برای آموزش اول کتابت بعد درسنامه این کتابا.منظورت چه پایه ایه؟دهم یازدهم؟اگر منظورت پایست اول یازدهمو شروع کنی ب نظرم بهتره برای جمعبندی

خداجونممم کمکم کن از پسش بر بیامم همینطور ک همیشه بهم قدرت اینو دادی ک از پس 😇😏پ.ن:کاربر جدید نیستم😅لایکتون میکنم یعنی براتون صلوات فرستادم🥰
سلامم  میشه اول بگی رتبت و دانشگاه و شهرت چین و اینکه میشه بگی درصدات چقد شد تو کنکور؟ تو دبی ...

رتبم ۱۸۰۰ منطقه یک...

دانشگاه هم دانشگاه آزاد یه شهر بزرگ (ببخشید ترجیح میدم نگم کدوم شهر🌸)

درصدام هم یادم نیست دقیقِ دقیق 

ولی عمومی ها رو ۷۰_۸۰

زیست ۷۰

شیمی و ریاضی و فیزیک حدودا ۴۰

(چون کنکور امسال خییلی سخت بود با این درصدا رتبه این شد 😬)

کانون هم نرفتم هیچ وقت فقط گزینه دو

رتبم ۱۸۰۰ منطقه یک... دانشگاه هم دانشگاه آزاد یه شهر بزرگ (ببخشید ترجیح میدم نگم کدوم شهر🌸) درصدا ...

مرسیی❤

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
مرسیی❤

خواهش 💕

ببخشید روش ریاضی رو یادم رفت اون موقع جواب بدم...

اول کتاب درسی و تمریناشون...بعد درسنامه یه کتاب متوسط...بعد اینا اگه دیدین بازم تو مفاهیم مشکل دارین می تونین از فیلم های آموزشی استفاده کنین...بعدم که دیگه فقط تست و تست

ببخشید زیستتو چند بار دوره کردی؟؟ کلا مرور درسات چه طوری بود و چند دور وقت کردی دوره شون کنی

خیلی زیاد...

شاید بیست بار...

گاهی با تست های نشاندار مرور می کردم...واسه زیست و حفظیات شیمی هم نکات و متن کتاب رو  دوباره می خوندم 

برای آموزش اول کتابت بعد درسنامه این کتابا.منظورت چه پایه ایه؟دهم یازدهم؟اگر منظورت پایست اول یازدهم ...

کلا منظورم دهم و یازدهمه عزیزم

چون نطام قدیم بودم الان جدید میخوام کنکور بدم و از اول شروع کنم