2777
2789
عنوان

کنکوریا

1872 بازدید | 83 پست

سلام بچه ها من دیشب هم تاپیک زده بودم...گفتم شاید کسی باشه که دیشب ندیده و بتونم کمکش کنم...

من امسال پزشکی قبول شدم و تصمیم داشتم اگه قبول شدم هر از گاهی بیام تو سایت کانون یا اینجا به کسایی که نیاز به راهنما دارن کمک کنم تا جایی که امکان داره...(فعلا دانشگاهم شروع نشده چون نیمسال دومم...)

اگه سوالی دارین می تونین بپرسین🥰

کدوم دانشگاه؟

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

میشه در مورد ساعت مطالعت و منابعت و اینکه میشه پنج ماه فرصت داشته باشی و بتونی پزشکی بیاری(درصورتی ک صفر باشی) صحبت کنی؟ممنونم

خداجونممم کمکم کن از پسش بر بیامم همینطور ک همیشه بهم قدرت اینو دادی ک از پس 😇😏پ.ن:کاربر جدید نیستم😅لایکتون میکنم یعنی براتون صلوات فرستادم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامم 

میشه اول بگی رتبت و دانشگاه و شهرت چین و اینکه میشه بگی درصدات چقد شد تو کنکور؟

تو دبیرستان ازمون میدادی کانون ترازات چند میشد 

و یه روش مطالعه مفید درباره ریاضی 

مرسی لطف میکنی جواب بدی 🙏

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
کدوم دانشگاه؟

دانشگاه آزاد یه شهر بزرگ(ترجیح میدم نگم کدوم شهر ببخشید🌸)

ولی شهرایی مثل جیرفت و بم و زاهدان هم دولتی قبول می شدم که خانوادم اجازه ندادن بزنم

ریاضی فیزیکو از کجا شروع کنم به خوندن  پایه مم ضعیف تو این دوتا درس ؟؟ چه کتابایی واسه این دو ...

ریاضیو فیزیک جفتش کتاب خیلی سبزو بخون+سوالات کنکور سالای قبل

خداجونممم کمکم کن از پسش بر بیامم همینطور ک همیشه بهم قدرت اینو دادی ک از پس 😇😏پ.ن:کاربر جدید نیستم😅لایکتون میکنم یعنی براتون صلوات فرستادم🥰
دانشگاه آزاد یه شهر بزرگ(ترجیح میدم نگم کدوم شهر ببخشید🌸) ولی شهرایی مثل جیرفت و بم و زاهدان هم دو ...

موفق باشی

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
میشه در مورد ساعت مطالعت و منابعت و اینکه میشه پنج ماه فرصت داشته باشی و بتونی پزشکی بیاری(درصورتی ک ...

خب من نظام جدید بودم و سال دوم کنکورم بود...سال اول رتبم چهار هزار منطقه یک شد و موندم پشت...ساعت مطالعه هم بین ۸ الی ۹ ساعت...هیچ وقت بیشتر از این نشد...ولی خب روزی نبود که درس نخونم...

اگه قوی و محکم بخونه امکانش هست...نشد هم حداقل می دونه تلاششو کرده و کارش برای سال بعد راحت تره🌸

خب من نظام جدید بودم و سال دوم کنکورم بود...سال اول رتبم چهار هزار منطقه یک شد و موندم پشت...ساعت مط ...

ممنون

خوشبحالت عزیزم  پایت قوی بود؟؟؟؟ سال اول قبول شدی یا پشت کنکور موندی؟؟؟

🌸🌸🌸

راستش سال اول کنکورم هم خونده بودم تست هم زده بودم...پایم متوسط بود...ولی سال دوم دیگه نقاط ضعفمو برطرف کردم

ریاضی فیزیکو از کجا شروع کنم به خوندن  پایه مم ضعیف تو این دوتا درس ؟؟ چه کتابایی واسه این دو ...

اول از کتابای درسی و تمریناشون شروع کن...بعد درس نامه یه کتاب متوسط مثل خیلی سبز یا مهر و ماه و بخون...بعدم فقط تست دیگه