سلام بچه ها من دیشب هم تاپیک زده بودم...گفتم شاید کسی باشه که دیشب ندیده و بتونم کمکش کنم...
من امسال پزشکی قبول شدم و تصمیم داشتم اگه قبول شدم هر از گاهی بیام تو سایت کانون یا اینجا به کسایی که نیاز به راهنما دارن کمک کنم تا جایی که امکان داره...(فعلا دانشگاهم شروع نشده چون نیمسال دومم...)
مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
میشه اول بگی رتبت و دانشگاه و شهرت چین و اینکه میشه بگی درصدات چقد شد تو کنکور؟
تو دبیرستان ازمون میدادی کانون ترازات چند میشد
و یه روش مطالعه مفید درباره ریاضی
مرسی لطف میکنی جواب بدی 🙏
داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤
دانشگاه آزاد یه شهر بزرگ(ترجیح میدم نگم کدوم شهر ببخشید🌸) ولی شهرایی مثل جیرفت و بم و زاهدان هم دو ...
موفق باشی
مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
میشه در مورد ساعت مطالعت و منابعت و اینکه میشه پنج ماه فرصت داشته باشی و بتونی پزشکی بیاری(درصورتی ک ...
خب من نظام جدید بودم و سال دوم کنکورم بود...سال اول رتبم چهار هزار منطقه یک شد و موندم پشت...ساعت مطالعه هم بین ۸ الی ۹ ساعت...هیچ وقت بیشتر از این نشد...ولی خب روزی نبود که درس نخونم...
اگه قوی و محکم بخونه امکانش هست...نشد هم حداقل می دونه تلاششو کرده و کارش برای سال بعد راحت تره🌸