2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 1872 بازدید | 83 پست

عزیزم شما کتابای درسی رو نگه نداشتی ؟ من ازت بخرم پول کتاب و پست واریز کنم برام بفرستی ؟ 

شک نکن!درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهدخدا از راه می رسد . . .  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه میخام شروع کنم خیلیی بی انگیزم یه روز میخونم دو روز نه خدایا اصلا سردرگمم اشکم دراومده دیگ

چرا بی انگیزه؟

همش به این فک کن که اگه از روزت نهایت استفاده رو می کنی چقدر شب با خیال راحت می تونی بخوابی و از خودت راضی باشی...

یا به روز اعلام نتایج فک کن...می تونه بهترین روز عمرت باشه یا خدایی نکرده یکی از بدترینا...

همه چی بستگی به خودت داره...

تا دیر نشده به خودت بیا 💪🏻🌸

سلام وقت شما هم بخیر 💕🌸 به نظرم شما با ساعت مطالعه کم شروع کن و روزت رو همیشه با درسایی که دوسشون ...

ممنون🌹

به نظرتون ۵ ماه میتونم جمع بندی کنم 

میدونم سنگ بزرگ نشون دهنده تیر نزدنه 

ولی فکر میکنم اگه از ساعت کم شروع کنم خیلی عقب می مونم 

😍الحمدالله کما هُوَ اهلُه 😍👩🏻‍⚕️
عزیزم شما کتابای درسی رو نگه نداشتی ؟ من ازت بخرم پول کتاب و پست واریز کنم برام بفرستی ؟

من کتابام واسه اولین سال نظام جدیده...الان خیلی عوض شده...حتی پارسال هم خودم یه جاهایی که مشکل داشت از رو پی دی افا وارد کردم...اگه به درد می خوردن اصلا رایگان واستون می فرستادم

ممنون🌹 به نظرتون ۵ ماه میتونم جمع بندی کنم  میدونم سنگ بزرگ نشون دهنده تیر نزدنه  ولی ...

خواهش🌸

بله امکانش هست...باید فقط و فقط دیگه این پنج ماه تمرکزتون رو درس باشه...موفق باشین

من کتابام واسه اولین سال نظام جدیده...الان خیلی عوض شده...حتی پارسال هم خودم یه جاهایی که مشکل داشت ...

فدات شم مرسی 

عزیزم من کتابای امسالو چجوری و از کجا گیر بیارم به نظرت ؟ 

چون دانش آموز نیستم 

شک نکن!درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهدخدا از راه می رسد . . .  
فدات شم مرسی  عزیزم من کتابای امسالو چجوری و از کجا گیر بیارم به نظرت ؟  چون دانش آموز ن ...

فکر می کنم بتونین از دیوار از افرادی که دارن و میخوان بفروشن بخرین 

چرا بی انگیزه؟ همش به این فک کن که اگه از روزت نهایت استفاده رو می کنی چقدر شب با خیال راحت می تونی ...

با چندساعت مطالعه میتونم ب زیر 5 هزار فکرکنم؟

عاااشق پیراپزشکیم😍از 27 اسفند شروع کردم به خوندن دعا کنید به هدفم برسم و قبول شم😔امیدوارم که بشه
سال اولتونه؟ پایتون چطوریه؟  

ببین من 99 اولین کنکورم بود

تا الان فقط 4 فصل زیست

2 فصل شیمی

3 فصل ریاضی

و فیزیک دهم رو خوندم.

پایم متوسطه رو به پایینه

و مسائل شیمی رو صفرم ینی هرچی میخونم حالیم نمیشه ک نمیشه

چون یه سری مباحثم بلد نیستم مجبورم فیلم ببینم و خیلیی وقتمو میگیره و نا امیدم میکنه

مثلا فیلم زیست 4...5 ساعته😢

عاااشق پیراپزشکیم😍از 27 اسفند شروع کردم به خوندن دعا کنید به هدفم برسم و قبول شم😔امیدوارم که بشه
ببین من 99 اولین کنکورم بود تا الان فقط 4 فصل زیست 2 فصل شیمی 3 فصل ریاضی و فیزیک دهم رو خوندم. ...

خب به نظرم اگه هم قراره فیلم ببینی واسه زیست خیلی نیاز نیست...حداقل واسه همون شیمی که میگی خیلی اشکال داری وقت هم واسه فیلم بذاری ارزششو داره...

بعدم اولویت اولت به نظرم کتابای درسی باشه...اول کتابا رو یه دور تموم کن...بعد مثلا بعد عید دیگه تست و جمع بندی...

خب به نظرم اگه هم قراره فیلم ببینی واسه زیست خیلی نیاز نیست...حداقل واسه همون شیمی که میگی خیلی اشکا ...

چندساعت بخونم مناسبه؟

چندساعت بخونم مناسبه؟

چون عقبی یکم و تا حالا یه دور هم نخوندی به نظرم از روزی ۸_۹ ساعت شروع کن تا دیگه بعد عید برسه به ۱۲_۱۳ ساعت 

و یه موضوع دیگه:حواست باشه کیفیت مطالعه و فدای کمیت نکنی...

چون عقبی یکم و تا حالا یه دور هم نخوندی به نظرم از روزی ۸_۹ ساعت شروع کن تا دیگه بعد عید برسه به ۱۲_ ...

مرسی عزیزم