2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 1872 بازدید | 83 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جون لطف میکنی واسه تاپیکم گزارش بزنی? ممنونت میشم عزیزم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5740950/یه-کار-خیلی-وحشتناکی-کردم-تا-اخر-عمر-عذاب-وجدان-ولم-نمیکنه

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

عزیزم مرسی بابت این کار قشنگت❤️❤️❤️❤️ 

شما متولد چندین ؟ 

من ۷۷ ای هستم و بعد از اینکه کرونام کامل خوب بشه ینی تقریبا ۳_۴ روز دیگه استارت بزنم بخونم واسه کنکور کتاب هم گرفتم واسه نظام جدید 

به نظرت تو این مدت پزشکی دولتی میارم ؟!؟! 

شک نکن!درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهدخدا از راه می رسد . . .  
اسی اگه من الان یازدهم پایمم متوسطه محکم بخونم چند درصد احتمال داره سال اول در بیام

اگه تا آخر محکم بخونی و سست نشی احتمالش خیلی زیاده...

راستش من خودمم از تابستون یازدهم که میخواستم بدم دوازدهم  جدی شدم ولی اون دو سه ماه آخر خسته شدم رتبم خراب شد سال اول...

سعی کن پیوسته باشی و بعد عید دوازدهم هم جدی تر بخونی

گزارش زدم🌸😊

مرسی قربون دل مهربونت عزیزم😍🙏

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

سلام وقت بخیر 

کارتون خیلی قشنگه 

من کنکوری ام ولی از درس فرار میکنم و تا حالا یه خط هم درس نمیخونم 

شده بیکار بودم ولی طرف کتاب نرفتم

میشه کمک ام کنین 

اینکه چه جوری شروع کنم 

نمیدونم چه جوری شروع کنم و چه جوری بخونم و این باعث شده ناامید بشم و از درس ها فرار کنم 😔

😍الحمدالله کما هُوَ اهلُه 😍👩🏻‍⚕️
عزیزم مرسی بابت این کار قشنگت❤️❤️❤️❤️  شما متولد چندین ؟  من ۷۷ ای هستم و بعد از اینکه ک ...

خواهش می کنم دوستم😊💕

من متولد ۷۹ عم...انشالله زود زود خوب بشین و پرقدرت شروع کنین💪🏻

اگه تا آخر جدی ادامه بدین موفق می شین...به خصوص بعد عید خییلی مهمه

خواهش😊🌸💕

😍🌹🌼💗💞😘😍

من تازه میخام شروع کنم

خیلیی بی انگیزم یه روز میخونم دو روز نه

خدایا اصلا سردرگمم اشکم دراومده دیگ

عاااشق پیراپزشکیم😍از 27 اسفند شروع کردم به خوندن دعا کنید به هدفم برسم و قبول شم😔امیدوارم که بشه
سلام وقت بخیر  کارتون خیلی قشنگه  من کنکوری ام ولی از درس فرار میکنم و تا حالا یه خط هم ...

سلام وقت شما هم بخیر 💕🌸

به نظرم شما با ساعت مطالعه کم شروع کن و روزت رو همیشه با درسایی که دوسشون داری شروع کن...از فضای مجازی هم فاصله بگیر کلا...خودت رو با کسی مقایسه نکن...از تستای آسون تر هم شروع کن...