2777
2789
عنوان

ارتودنسی

215 بازدید | 24 پست

بچها سه ماه ارتودنسی کردم دندونام زیبا و ردیف شن انگار لثم زده بیرون یعنی لبخندم لثه ای شده خیلی ناراحتم بنظرتون درست میشه اصلا باارتودنسی میشه فک جلو یاعقب بیاد آخه من انگار لثم کشیده شده پایین 

دل مرنجان! که زه هر دل به خدا راهی هست 💟📿

بهداشت ات رو قوی تر کن و اینکه منم ارتودنسی کردم احساس می کنم لثه ام همینطوری شده خیلی ناراحتم می خوام این دفعه رفتم به دکترم بگم چیکار کنم و اینکه بهداشت ات باید خیلی رعایت بشه وگرنه لثه هات رو دندون هاتو می گیرن 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

و اینکه اگه رعایت نشه بهداشت دندون ها به من گفتن وقتی لثه ها کم کم دندون ها رو بگیرن باید جراحی بشه تا برداری حتما بهداشت رو رعایت کن کم کم اون لثه هات درست میشه اگه نشد حتما حتما به دکترت بگو 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و اینکه اگه رعایت نشه بهداشت دندون ها به من گفتن وقتی لثه ها کم کم دندون ها رو بگیرن باید جراحی بشه ...

هزینتون چقد شد؟من تازه میخوام اقدام کنم قبلش چه کارایی باید انجام بدم

کاربر قدیمی ام همون سفید برفی ۲ 
و اینکه اگه رعایت نشه بهداشت دندون ها به من گفتن وقتی لثه ها کم کم دندون ها رو بگیرن باید جراحی بشه ...

یعنی واقعا درست میشه😣من هیچی از ارتودنسی نمیدونم دکتر هم ک فقط پول براش اهمیت داره توجه نمیکنه ولی گفت رو لثت تاثیر نداره من ک خاستم بهترشم ن اینک دندونام درست شن فکم خراب شه

هزینتون چقد شد؟من تازه میخوام اقدام کنم قبلش چه کارایی باید انجام بدم

من‌ 1 سال و نیم پیش شد 8 تومن الان رو نمی دونم قبل اش دکتر ارتودنسی معاینه می کنه عکس می گیره اگه دندون خالی و یا دندون ات عصب کشی بخواد باید اول عصب کشی کنی و پر کنی بعد اش می گه چند تا دندون از همون دندون های سالم ات رو باید بکشی اگه نیاز باشه من خودم چهار تا دندون دائمی ام رو کشیدم چون جا داشته باشه بعدش ارتودنسی می کنه 

یعنی واقعا درست میشه😣من هیچی از ارتودنسی نمیدونم دکتر هم ک فقط پول براش اهمیت داره توجه نمیکنه ولی ...

آره خیلییی به بهداشت برس بهداشت رو رعایت نکنی لثه هات خراب میشن ولی بعدش حتما به دکترت بگو 

ارتودنسی فک رو عقب جلو نمیکنه فقط دندونا رو ابجا میکنه

پس چطور دکتر انجام میده فک می‌فرسته عقب یاجلو کش میندازه برااونا

پس چطور دکتر انجام میده فک می‌فرسته عقب یاجلو کش میندازه برااونا

برا جابجای فک ارتو دنسی جواب ننیده برا همین یا کش میزارن تو دهن که به طرز وحشتناکی درد داره یا باید یچی به اسم هدگیر بزاری که تقریبا نصف صورتت رو میگیره میاد بیرون دهن از پشت کش میخوره کلا چیز افتضاحیه

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤