2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 24 پست
من‌ 1 سال و نیم پیش شد 8 تومن الان رو نمی دونم قبل اش دکتر ارتودنسی معاینه می کنه عکس می گیره اگه دن ...

شما الان درست شدلثتون.. واینک چ مراقبتی از دندوناتون میکنین آخه دوستام ک خیلی وقته ارتودنسی کردن دندوناشون خراب شده

دل مرنجان! که زه هر دل به خدا راهی هست 💟📿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا جابجای فک ارتو دنسی جواب ننیده برا همین یا کش میزارن تو دهن که به طرز وحشتناکی درد داره یا باید ...

من لبخند ک میزنم لثم خیلی مشخصه باارتودنسی اینجورشدم بنظرت خوب میشم نمیخام اصلا فکم تغییرکنه فقط میخام دندونام درست شن مشکل خاص ندارن ولی حساسم

شما الان درست شدلثتون.. واینک چ مراقبتی از دندوناتون میکنین آخه دوستام ک خیلی وقته ارتودنسی کردن دند ...

من‌ سیم ها رو برداشتم نگه دارنده الان استفاده می کنم عزیزم اگه صبح و ظهر و به خصوص وقتی که می خوای بخوابی مسواک کنی و حتما حتما نخ استفاده کنی اون لثه هات به مرور زمان خوب میشه آره مال من که مسواک می زنم خداروشکر داره درست میشه ولی به دکترت هم بگو اگه درست نشد 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
من لبخند ک میزنم لثم خیلی مشخصه باارتودنسی اینجورشدم بنظرت خوب میشم نمیخام اصلا فکم تغییرکنه فقط میخ ...

فکت تغییر نمیکنه لثتم چون دندونات داره جابجا میشه طبیعیه ولی برای اطمینان به دکترتم بگو من دندونام داغون بود ولی الان خیلی خوب شده

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
من انجام دادم اینطوری نشد به دکترت حتما بگو یا شایدم چون اولشه دندون میخاد شکل بگیره و اینا.‌.‌

نمیدونم ولی کاش درست شه روز اول ارتودنسی کلان فک بالام زیرلبم بود الان انگاراومده پایین 

فکت تغییر نمیکنه لثتم چون دندونات داره جابجا میشه طبیعیه ولی برای اطمینان به دکترتم بگو من دندونام د ...

امیدوارم بهترشم ن بدتر چون این همه درد زحمت وهزینه کردم