2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاطرات حاجت روای😑

خیلی کم هستن ادمایی که خاطره ای دارن با ائمه من زیاد ندیدم 

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

یک سوال دارم واقعا میخوام بدون تعصب پاسخ بدید . میشه یک کتاب ، کار علمی ، یا عملی که باعث رشد و پیشرفت انسانها میشه نام ببرید که خانوم فاطمه انجام داده باشه؟ مثلا میخوام بدونم وقتی میگید خانوم فاطمه رو الگوی خودتون در زندگی قرار بدید از چه نظره؟ 

یه وقتایی لازم نیست حرفی زده شه بین دو نفر ، همین که دستت رو آروم بگیره...
یه فشار کوچیک بده!
این یعنی من هستم تا آخرش...
همین کافیه!
یک سوال دارم واقعا میخوام بدون تعصب پاسخ بدید . میشه یک کتاب ، کار علمی ، یا عملی که باعث رشد و پیشر ...

حضرت زهرا مصداق انسان کاملند و بهترین الگو

شما چه افرادی رو الگو قرار میدید؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من برای ازدواجم امشب قسمش دادم که مادری کنه برام چون منم مادرم رو روز شهادت خودش از دست دادم امیدوارم ناامیدم نکنه و حاجت روا بشم

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد که اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند!!!
حضرت زهرا مصداق انسان کاملند و بهترین الگو شما چه افرادی رو الگو قرار میدید؟

انسان کامل یعنی چی؟ مثلا اینکه ایشون در ۹ سالگی ازدواج کردند و در این بین زحمت برای زندگیشون کشیدند و با همسر و بچه هاشون مهربان بودند و زندگی سخت و فقیرانه ای داشتند. خب الان خیلی از زنهای سرزمین ماهم ممکنه همین شرایط رو داشته باشند . با فقر و نداری همسرانشون بسازند و مهربانی کنند و کلی بچه به دنیا بیارن و بزرگشون کنند و خیلی بلاها حتی شدیدتر از اینها به سرشون بیاد . پشتوانه ای هم  نداشته باشند . و همین فقط . حالا بسیلری هستند ققنوس وار از دل این شرایط سر بر میارند و تو بدترین شرایط تحصیل میکنند و به مدارج بالای علمی میرسند و همه ی جهان مدیون علم و داناییشون میشن . همزمان میتونن مادر و همسر خوبی هم باشند و در عین حال برای جامعه مفید باشند . آیا اینها الگوی پایینی هستند؟

یه وقتایی لازم نیست حرفی زده شه بین دو نفر ، همین که دستت رو آروم بگیره...
یه فشار کوچیک بده!
این یعنی من هستم تا آخرش...
همین کافیه!