2777
2789
انسان کامل یعنی چی؟ مثلا اینکه ایشون در ۹ سالگی ازدواج کردند و در این بین زحمت برای زندگیشون کشیدند ...

انسان کامل یعنی عین خدا بودن فقط با یک تفاوت.اینکه خدا خالقه و انسان کامل مخلوق

این مسائلی که شما فرمودید در انتخاب الگو خوبه اما سطح پایینی داره

میخواهید بدونید انسان کامل یعنی چی؟فلسفه و انسان شناسی حکمت متعالیه رو بخونید تا خوب متوجه بشید

متاسفانه حضرت زهرا رو نه درست به ما شناساندند و نه ما درست شناختیم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
انسان کامل یعنی عین خدا بودن فقط با یک تفاوت.اینکه خدا خالقه و انسان کامل مخلوق این مسائلی که شما ف ...

من خیلی از نویسندگان چنین کتابهایی رو از اساس قبول ندارم . من از شما آدمهای عادی میپرسم که طبق چه اصلی ایشون رو الگوی خودتون قرار دادید؟ من تو همین عصر معاصر که هیچ!!! تو همین سال اخیر که هیچ!!! تو همین چند روزی که مصباح فوت کرده هزار جور روایت دیدم ازاینکه به خواب فلانی اومده گفته فلان! موقع شستن در غسالخانه چشماشو باز کرده! از فکتهایی که در مورد سلیمانی و ... گفته شده تو این یک سال . خیلی راحت میبینیم همون کسیکه راجع به باز کردن چشمها گفته بود خودش میاد میگه الکی گفتم . پس تکلیف اونهایی که گمراه کردید چی میشه؟؟؟ حالا حساب میکنم ۱۴۰۰ سااااااال از این زمانها گذشته . ببینید سینه به سینه چه روایاتی نقل شده !! هرکی دشمن بوده باهاشون یجور روایت و یکی از روی عشقی که به اینها داشته چه داستانهایی ساخته!!! تازه تو همین عصر کنونی با وجود دوربین و فیلمبرداری و .... هزارجور مقدس سازی انجام میشه . شما بر اساس تکیه کردن به کدام شخص و روایت اینچنین دفاع میکنید؟ اینکه انسان کاملی بودند بر فرض درستی حرف شما ، خب که چی؟؟؟ طبق روایات کسی مثل ایسون نخواهد آمد. خب بعدش؟؟؟ هرکسی میتونه به تناسب خودش خوب و نه کامل ولی کافی باشه . ولی اقلا میتونه کاری بکنه توی این دنیا آدمها بهتر و راحتتر زندگی کنند . جوابم رو نگرفتم چه کاری کردند که به جامعه انسانی کمک شده؟ چه کاری برای هموار شدن علم و پیشرفت در جامعه کوچک خودشان انجام دادند؟

یه وقتایی لازم نیست حرفی زده شه بین دو نفر ، همین که دستت رو آروم بگیره...
یه فشار کوچیک بده!
این یعنی من هستم تا آخرش...
همین کافیه!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خیلی از نویسندگان چنین کتابهایی رو از اساس قبول ندارم . من از شما آدمهای عادی میپرسم که طبق چه اص ...

خیلی تند میرید و غلو میکنید.اون فیلمی که از آقای صدیقی دیدید ما هم دیدیم پس کم و زیادش نکنید

شما جواب خواستید منم جوابتون رو دادم.در ضمن فلسفه ربطی به آیه و روایت نداره‌.ای کاش حداقل این مورد رو میدونستید

بد نیست نگاهی به زندگی حضرت بندارید و پاتون رو از جواب های اینترنتی یک قدم جلوتر بگذارید تا خدمات علمی ای که ارائه دادند مشاهده کنید.مثل کلاس درسی که برای خانم ها برگزار کردند.سوالات علمی ای که از بانو پرسیدند و جواب دادند.علومی که به سلمان یاد دادند و....

تا وقتی که نگاهتون به ایشون فقط یک زن رنج کشیده که با فقر شوهر ساخته و بچه داری کردند باشه، طبیعیه که از اقدامات حضرت غافل باشید

فقط مطالعه چاره ساز خانم محترم 

شب خوبی داشته باشید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خیلی تند میرید و غلو میکنید.اون فیلمی که از آقای صدیقی دیدید ما هم دیدیم پس کم و زیادش نکنید شما جو ...

اول اینکه فیلم جناب صدیقی رو من کم و زیاد نکردم دقیقا همون بود که گفتم !

فلسفه هم تکلیفش روشنه فلسفه بافی و مغالطه !

سوم اینکه شما دانای کل ! اون علومی رو که در جلسه خانمها بیان کردند برای من بی سواد بگو!سوال من همین بود دیگه از اول . چرا میپیچونی؟ دقیقا بحثها و علم ایشون رو میخوام برام توضیح بدید . پاس ندید به این کتاب و اون کتاب . شما فیلسوف! شما دانا! شما همه ی این کتابارو خوندی برای من بگو دیگه .

ببخشید مثل شما مطالعه ندارم شما مطلع ! شما همه چیز دان ! با این مغالطه ها نپیچونید دیگه . من همچنان منتظرم از علوم ایشون برای من بگید . منم به هیچ وجه افکارم رو ندادم دست اینترنت یا خرافه بافیهای یک سری آدم برای فریب آدمهای ساده و زودباور یا خوراک برای مزدوران . من به عقلم رجوع میکنم .

اگرم تهش میخوای بگی من هیچی نمیخوام یاد بگیرم و دنبال مسئله ام که از همین الان ج نده و هرکی بره پی کارش. اما اگر جواب میدی جوابی بده که یه آدم بالغ و عاقل رو قانع کنه و خودتم مطالعه کرده باشیش ! 

البته اگر همون پرسش و پاسخ علمی رو خودت از نت درنیاری ✋

یه فشار کوچیک بده!
همین کافیه!
یک سوال دارم واقعا میخوام بدون تعصب پاسخ بدید . میشه یک کتاب ، کار علمی ، یا عملی که باعث رشد و پیشر ...

عزیزم مگه کسی ۱۴۰۰ سال پیش سواد داشته که بخواد کتتب بنویسه 

تو رو خدا یکم با عقل حرف بزنید

همین که یک زن دروغ نمیگفته ، غیبت نمیکرده ، فحشا نداشته دو به هم زنی نداشته ، و از همه مهمتر به پسرش امام حسین یاد داد که مقابل ظلم بایست حتی اگر کشتی خواهی شد ، انسان بزرگی بوده چیزی که تو ح ک و م ت یزیدی الان ما نایابه و هر کسی که اینکار رو میکنه با اینکه میدونه چه بلایی سرش میاد ، ولی مقابل ظلم سکوت نمیکنه ، من دستان مادرش رو میبوسم به خاطر این تربیتش در همین عصر حاضر

حالا از طرفی زنی که بتونه به قول شما در همین عصر حاضر این اخلاقیات رو رعایت کنه و در عین حال بچه داشته باشه با فقر شوهرش بسازه و به مدارج بالای علمی هم برسه ، بله من اون زن رو هم الگوی خودم قرار میدم 

عزیزم مگه کسی ۱۴۰۰ سال پیش سواد داشته که بخواد کتتب بنویسه  تو رو خدا یکم با عقل حرف بزنید هم ...

حالا رسیدیم سر حرفی ک من زدم ! یکبار دیگه همین پیامی ک نوشتی رو بخون ، همینکه انسان باشی و دنبال درست کاری کافیه ‌‌نیازی به الگو از هزار و چهارصد سال پیش نیست . الانم الگو زیاده ، زن محکم و قوی که شیر بچه تربیت کرده . مثل گوهر عشقی 

یه فشار کوچیک بده!
همین کافیه!