2777
2789
عنوان

دیابت پدرم

262 بازدید | 23 پست

سلام..پدرم یکسال و نیم هست که دیابت دارن و خیلی وزن کم کردن دکتر های عالی بردیم ایشون رو ولی بازهم دارن وزن کم میکنن انواع و اقسام داروهارو هم امتحان کردن و نتیجه نداده و همچنین ازمایش چکاب کل هم گرفتن ازشون که همه چیشون سالم بود لطفا اگر همچین شرایطی کسی داشته و موفق ب درمان شده یا میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم من رو راهنمایی کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این بیماری دیابت یعنی درد بی درمان 

منو چاق کرده دارم میترکم 

بعدم اکر درست داروهاشو مصرف کنه لاغر نمیشه و اگر قرص متفورمین میخوره که لاغرش میکنه 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
الان متفورمین نمیخورن و داروهاشون رو عوض کردن

بیماری که دیابتی میشه قطعا قند و شیرینی رو حذف میکنه رژیم غذاییش سالم و پرهیزی میشه قرص هایی که مصرف میکنه قند رو پایین میارن باعث کاهش وزن میشه اگر دکتر گفته که جای نگرانی نیست پس نگران نباشین

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
بیماری که دیابتی میشه قطعا قند و شیرینی رو حذف میکنه رژیم غذاییش سالم و پرهیزی میشه قرص هایی که مصرف ...

22 کیلو وزن کم کرده و هنوز هم داره وزن کم میکنه چطور نگران نباشم!!

کجا خوب هست ب نظرتون؟ ما مشهد هستیم

متأسفانه مشهد جایی رو نمیشناسم. یه سرچ بکنید، اطلاعات دکترهای طب سنتی رو بخونید بعد یکیشو انتخاب کنید. در کل طب سنتی خیلی کمک میکنه من یکیو دیده بودم قندش تا پونصد هم میرفت، خیلی درگیر بود، بعد از یه دوره درمانی کوتاه رسیده بود به 90. 

عزیزم قرصهای دیابت باعث میشه وزن کم کنه مامانم و داداشمم دیابت دارن خیلی لاغر شدن خب دیگه نمیتونن مثل قبل چیزی بخورن

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
22 کیلو وزن کم کرده و هنوز هم داره وزن کم میکنه چطور نگران نباشم!!

باید رژیم غذایشو عوض کنید مثل تو روز چی میخوره 

یه دیابتی باید بلد باشه کالری شماری کنه و همه چی بخوره اینکه میگن چیزی نخوره مثل برنج و نون اینا اشتباه هست من خودم دیابت دارم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

[QUOTE=173155140]عزیزم قرصهای دیابت باعث میشه وزن کم کنه مامانم و داداشمم دیابت دارن خیلی لاغر شدن خب دیگه نمیتونن مث ...[/QUOTE 

ممنون گفتم ببینم کسی تا حالا کاری کرده ک مفید باشه و کمک کمه چون حتما باید یک راهی داشته باشه متاسفانه بعضی از دکتر ها اصلا متوجه نیستن...