2777
2789
عنوان

دیابت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 23 پست
باید رژیم غذایشو عوض کنید مثل تو روز چی میخوره  یه دیابتی باید بلد باشه کالری شماری کنه و همه ...

منظورتون از کالری شماری چی هست؟ دکتر تغذیه خیلی نامدار هم بردیم ایشون رو ولی متاسفانه قندشون بعدازظهر خیلی زیاد شده بود ک دو ساعت بعد نهارشون۴۰۰ شده بود

منظورتون از کالری شماری چی هست؟ دکتر تغذیه خیلی نامدار هم بردیم ایشون رو ولی متاسفانه قندشون بعدازظه ...

منم اینجئری شده بودم اینو باید دکتر غددش یا فلوشیپ دیابت تنظیم کنه مثلا باید تو 10 روز ناشتا دو ساعت بعداز صبحانه و ناهار شام و موقع خواب تست برنه و میزان قندشو بنویسه و نسبت به اون عددها داروهاشو تغییر بده 

کالری شماری این هست که یه فرد دیابتی میتونه روزی 1700 تا کالری مصرف کنه بعد نون اینا رو که میخوره تو برنامه کالری شمار ثبت کنه ببین در روز چقدر کالری مصرف کرده فقط از طریق کالری شماری قندش کنترل میشه 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینجئری شده بودم اینو باید دکتر غددش یا فلوشیپ دیابت تنظیم کنه مثلا باید تو 10 روز ناشتا دو ساعت ...

فلوشیپ دیابت؟ شما کدوم دکتر رفتین البته اگر در مشهد هستین؟ممنون از راهنمایی مفیدتون

فلوشیپ دیابت؟ شما کدوم دکتر رفتین البته اگر در مشهد هستین؟ممنون از راهنمایی مفیدتون

اره فلوشیپ دیابت به دکتری میگن که فوق تخصص دیابت داره 

من شیراز میرم یش دکتر بنی هاشمی عالی هست 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اره فلوشیپ دیابت به دکتری میگن که فوق تخصص دیابت داره  من شیراز میرم یش دکتر بنی هاشمی عالی هس ...

اها ممنون گلم بابت راهنمایی کاش مشهد هم سراغ داشتین چون ما دکترهای زیادی رفتیم اینجا.. موفق باشین  

اها ممنون گلم بابت راهنمایی کاش مشهد هم سراغ داشتین چون ما دکترهای زیادی رفتیم اینجا.. موفق باشین &n ...

سراغ ندارم فقط میتونم بگم الان براش تا 10 روز تست قند تو 4 وعپه که گفتیم بزنید و کالری شماری کنید براش اینطوری خودتون متوجه میشید که چه زمانی باید داروش دوزش کم و کم زیاد بشه 

و همه چی بهش بدید بخوزه مثل برنج و نون و خرما اینا من همه چی میخورم حتی عسل و ارده و شیره ولی مقدار کم 

الان شما وزن که کم کردین دوباره برگشته با این برنامه؟

من انسلوین چاقم میکنه اصلا وزن کم نکردم ولی کسایی بودن که وزنشون برگشته چون اون موقع غذا درست نمیخوردن ولی الان مثل برنج ماکارونی اینا عسل اینا رو میخورن بهتر شدن