2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 40 پست
خودتو قربانی بچه بکنی که چی؟بچه پیش خودت بدون پدر هم بزرگ میشه.البته من طرز فکرم اینجوریه و شاید اشت ...

اره ولی قانون که بچه رو به من نمیده ...از طرفی هم خانوادم چی یه روز رفتم طلاق بگیرم مامانم قلبش درد گرفت بابام معدش داداشم پریشون بود اشک تو چشماش بود نه اینکه به خاط ابروشون بترسن نه ...به خاطر من ناراحت بودن بچم همش بغلم میکرد بوسم میکرد دلم به حالشون میسوزه

واقعیتش از ته دلم نبخشیدم نمیتونم ببخشم اون زنیکه رندگبمو نابود کرد شوهرم اصلا به فکرم نبود وگرنه من ...

بله گفتم که حق دارید وخیلی سخته ولی کاری هست که شده .وشما اگه بخواید زندگیتو خراب نکنی همون بخشش هست ..

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب حرف شما هم درسته ولی در صورتی که دیگه قصد ازدواج نداشته باشی وبخوای تنها زندگی کنی ..ولی اگر باز ...

من عمرا بخوام دوباره ازدواج کنم اصلا اهل اینجور چیزا نیستم دوست پسر اینا هم نداشتم اگه به خاطر خانوادم نبود پول زیادی هم داشتم حتما با پسرم تنهایی زندگی میکردم

بله گفتم که حق دارید وخیلی سخته ولی کاری هست که شده .وشما اگه بخواید زندگیتو خراب نکنی همون بخشش هست ...

نمیدونم گیجم میخوام باز برم پیش مشاور خیلی داغونم شوهرمم مزگه چیزی نبود که ولش کن انتظار داره من فراموش کنم ولی قیافه خانمه همش جلو چشمامه

اره ولی قانون که بچه رو به من نمیده ...از طرفی هم خانوادم چی یه روز رفتم طلاق بگیرم مامانم قلبش درد ...

نه این بارو که بخشیدی واگر زرنگ بودی حضانت بچه رو باید میگرفتی میگفتی به شرطی می‌بخشم که حضانتش رو بهم بدی ..اونم مجبور بود ..از این به بعد هم امیدوارم زندگیتون خوب بشه وهمه چی خوب بگذره ..ولی اگر بازم خیانت کرد حداقل خیالت برای بچه راحته که میتونی ببریش پیش خودت وهمسرتم همیشه استرس داره که اگه اشتباهی کنه هم زن هم بچه از دستش میره ..

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

نمیدونم گیجم میخوام باز برم پیش مشاور خیلی داغونم شوهرمم مزگه چیزی نبود که ولش کن انتظار داره من فرا ...

مگه زنه رو دیدی ؟؟

خوب حرف شما هم درسته ولی در صورتی که دیگه قصد ازدواج نداشته باشی وبخوای تنها زندگی کنی ..ولی اگر باز ...

اخه هیچوقت خیانتشو نمیتونی فراموش کنی.من خیانت ندیدم ولی اوایل دوستیمون ازشوهرم راجب دوسدخترای قبلیش پرسیدم و خودمو ادم بیخیالی نشون دادم که برام تعریف کنه که موفق شدم ولی با اینکه اون موقع من اصلا تو زندگی شوهرم نبودم باز حرص میخوردم.و الانم بعضی وقتا فکر میکنم اعصابم بهم میریزه با اینکه نه میشناسمشون نه دیدمشون.کلا فکر رابطه شوهرت با دیگران از یادت نمیره هیچوقت.اگه مطمعنی دیگه خیانت نمیکنه بمون ولی یه درصد شک داری بازم تکرار میکنه همین الان جدا شو

نه این بارو که بخشیدی واگر زرنگ بودی حضانت بچه رو باید میگرفتی میگفتی به شرطی می‌بخشم که حضانتش رو ب ...

اره تو فکرم بود که بگیرم ولی نمیدونم چی شد که نشد بابام خیلی بهش اعتماد داره پیش بابام قول داد بابامم میگه ببخشش بعضیا هستن میزنن زیرش این بدبخت همه چی رو بهت گفته ولی باز میگه هر جور راحتی از طفی هم بچم منو باباش با هم خوبیم خیلی خوشحال میشه دلم نمیاد ناراحت بشه درسته تو خونه بابای منم راحته ولی تو خونه خودمون بیشتر راحته

اخه هیچوقت خیانتشو نمیتونی فراموش کنی.من خیانت ندیدم ولی اوایل دوستیمون ازشوهرم راجب دوسدخترای قبلیش ...

خودش دست رو قران کشید که تکرار نمیکنه ولی الان خیانت قبلیش لامصب از یادم نمیره مثل دیوونه ها شدم حتی اگه طلاقم بگیرم باز از یادم نمیره میدونم چون با پسرم تنها میشیم از طرفی هم دوسش دارم از طرفی هم وقتی یادم میوفته دوست دارم برم شهر دیگه با پسرم تنها باسم 

اره تو فکرم بود که بگیرم ولی نمیدونم چی شد که نشد بابام خیلی بهش اعتماد داره پیش بابام قول داد بابام ...

خوب پس دیگه فراموش کن وبشین قشنگ زندگی بکن ..دیگه بهش فکر نکن .

خودش دست رو قران کشید که تکرار نمیکنه ولی الان خیانت قبلیش لامصب از یادم نمیره مثل دیوونه ها شدم حتی ...

اشکال نداره خواهر هر چند سخته ولی بهش فکر نکن.هر وقت فکرش اومد تو سرت خودتو مشغول کن.خدا بهت صبر بده.دعا میکنم دبگه هیچوقت خیانت نبینی عزیزم.اینقد زندگیت ‌‌‌‌پر از شادی بشه که اون جریانو فراموش کنی

نمیدونم چرا پیامت خوب نیومده 

اشکال نداره خواهر هر چند سخته ولی بهش فکر نکن.هر وقت فکرش اومد تو سرت خودتو مشغول کن.خدا بهت صبر بده.دعا میکنم دبگه هیچوقت خیانت نبینی عزیزم.اینقد زندگیت ‌‌‌‌پر از شادی بشه که اون جریانو فراموش کنی