2777
2789
عنوان

خیانت

261 بازدید | 40 پست

سلام خانوما خوبین من دو ماه پیش خیانت دیدم خیلی داغون شدم البته در حد چت با یه خانم متاهل بود همسرم ...بعدش خیلی کارا واسم کرد تا ببخشمش گفت اخرین بارشه خیلی معذرت خواهی کرد من رفتم خونه بابام تا طلاق بگیرم ولی دوسش دارم باز برگشتم از یه طرف یادم میوفته دیوونه میشم البته دو سه بار در حد همون چت با چند نفرم بوده که قبلیارو بهش حق میدم چون زن خوبی از نظر رسیدگی به سوهرم نبودم بچه بودم در واقع بلد نبودم ولی تازگیا واسش کم نذاشتم حالا که بزرگ شده بودم اینم بگم اول اون خانمه بهش زنگ زده بودش ...بعدش یهو به ذهنم اومد شاید ما رو طلسم کردن چون اینمه با هم سرد بودیم ‌و خوبیهای من به چشمش نمیومد رفتیم پیش یه ادم با خدایی که گفت اره دعاتون کردن و واسمون باطلش کرد اینم لگم شوهرم اصلا حرف تو سرش نمیرفت ولی الان جودی شده حالا اون منو نصیحت میکنه به نظرتون از دعایی که گرفتن باعث خیانت همسرم شده بود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله خب شما تا مدتها اذیت میشید و طبیعی هست ولی خوب حالا که فرصت دوباره دادی باید سعی کنی که حالت هم خوب بشه وبه همسرت هم بگو نمیتونم حالم خوب کنم ولی اینبار بخشیدمت ولی تکرار بشه هیچ وقت نمیبخشم تا چشمش بترسه 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

بله خب شما تا مدتها اذیت میشید و طبیعی هست ولی خوب حالا که فرصت دوباره دادی باید سعی کنی که حالت هم ...

اره اگه تکرار بشه که عمرا ببخشم تازه الانم به خاطر خانوادم که ناراحت نشن موندم

اخه با بچه مگه میشه

نه عزیزم الان بهترین تصمیم گرفتی الکی زندگی خودتو خراب نکن خوب کردی که بخشیدی 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

نه عزیزم الان بهترین تصمیم گرفتی الکی زندگی خودتو خراب نکن خوب کردی که بخشیدی 

واقعیتش از ته دلم نبخشیدم نمیتونم ببخشم اون زنیکه رندگبمو نابود کرد شوهرم اصلا به فکرم نبود وگرنه منو به همین راحتی نمیفروخت

خودتو قربانی بچه بکنی که چی؟بچه پیش خودت بدون پدر هم بزرگ میشه.البته من طرز فکرم اینجوریه و شاید اشت ...

خوب حرف شما هم درسته ولی در صورتی که دیگه قصد ازدواج نداشته باشی وبخوای تنها زندگی کنی ..ولی اگر باز ازدواج کنه فکر میکنی همسر بهتری پیدا میشه که خیانت نکنه ..نه اکثر مردها خیانت کار هستن تازه معتاد خلافکار هم شانس بیاریم اضافه نشه به خیانت