2777
2789
عنوان

شوهرم هروقت دعوامون میشه زنگ میزنه خانواده ام

| مشاهده متن کامل بحث + 1836 بازدید | 69 پست
داغوووونم ازبس شبا دندونام فشار میدم روهم دتدونام ازبین رفته

چون هیچی بهش نگفتی سواستفاده میکنه پروشده یباردرست حسابی جلوش دربیاحساب کاربیاددستش

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

ب خونوادت بسپر بگو هرموقه شوهرت زنگ زد بگو بما ربطی نداره زندگی خودتونه 

برا جیغ و داداشم بذا بزنه یبار تو جمع خونوادش بشوخی بروش بیار ک مثلا ماشالله همه زندگیمونو میدونن بس ک مث زنا  جیغ میکشی تا یخ کنه دیگه انجام نده 😒😒😒

قند عسل من

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون هیچی بهش نگفتی سواستفاده میکنه پروشده یباردرست حسابی جلوش دربیاحساب کاربیاددستش

چجوری جلوش در بیاد ؟؟؟

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰
2803
چندروز پیش خواهرم وشوهرش اینجا بودن شوهرخواهرم کادو اورد داد به زنش شوهرم بعدش امد اما این ماجرا ران ...

وای چقدر زشت😐وای دقیقا حالتو درک‌کردم.چقدر شوهرت درکش کمهههه.من اگه ب جات بودم نقطه ضعفش گیر میاردم بلایی ب سرش میاوردم تا عمر داره یادش نره

2804

این دفعه بهش بگو کوچولو عقلت رشد نکرده فقط تنت رشد کرده خاک تو سر نکبت ابرو برش عنتر 

ببخشید حرصم گرفت چقد باید ادم احمق و بی ابرو باشع بخدا یا عقلش نارسه یا مشکل روانی داره

خب اعضای خانوادت باید بگن مشکل که بین زن و شوهر پیش اومده خودتون حلش کنید و قطع کنن 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
2805
ب خونوادت بسپر بگو هرموقه شوهرت زنگ زد بگو بما ربطی نداره زندگی خودتونه  برا جیغ و داداشم بذا ...

قسمت اخر جواب میده؟؟؟ من میگم اگه جلوی خانواده شوهر بخوای رد شوهرتو بگی شاید ناراحت شن 

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰

مادر بزرگ منم همسایه داشتن دومادش سر هر بحثی زود میومد خونه مادرزنش شروع میکرد از دخترش بد گفتن و .... مادرزنه هم هردفعه میگفته عب نداره تو ببخش این هار میشده یدفعه مادرزنه قاطی کرده گفته چطو وقتی توبغل هم میخوابین و هرکاری میکنین و تو خوشیات بمن نمیگی اینارو میای میگی گم شو از خونه بیرون دگ ازاون روز داماده لال شده کلن  کاش پدرومادر شما هم یبارقاطی کنن درست میشه

2801