2777
2789
عنوان

شهادت حضرت زهرا(س) تسلیت باد.

258 بازدید | 33 پست

امشب دلسنگ کوچه ها می گرید

یکشهر خموش و بی صدا می گرید

تشییع پیکر غریب حضرت زهراست

تابوت به حال مرتضی می گرید

شهادت خانم فاطمه زهرا (س) رو تسلیت میگم🖤

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌺 *زيارة حضرت فاطمة الزهراء عليها السلام* :

اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ نَبِىِّ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ حَبيبِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ خَليلِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ صَفىِّ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ اَمينِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ خَيْرِ خَلْقِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ اَفْضَلِ اَنْبِياءِ اللهِ وَرُسُلِهِ وَمَلائِكَتِهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ خَيْرِ الْبَرِّيَةِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا سِيِّدَةَ نِساءِ الْعالَمينَ مِنَ الاَْوَّلينَ وَالاْخِرينَ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا زَوْجَةَ وَلِيِّ اللهِ وَخَيْرِ الْخَلْقِ بَعْدَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا اُمَّ الْحَسَنِ وَالْحُسَيْنِ سَيِّدَىْ شَبابِ اَهْلِ الْجَنَّةِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ اَيَّتُهَا الصِّدّيقَةُ الشَّهيدَةُ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ اَيَّتُهَا الرَّضِيَّةُ الْمَرْضِيَّةُ ، اَلسـَّلامُ عـَلَيْكِ اَيَّتـُهَا الْفاضِلـَةُ الزَّكِيـَّةُ ، اَلسـَّلامُ عـَلَيْكِ اَيَّتـُهَا الْحَوْراءُ الاِْنْسِيَّة

🌺واسه بقیه هم بفرستید

تا همه سلام بدن به بانوی

دو عالم حضرت فاطمه زهرا 🌺‎

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من مذهبی نیستم ولی طبقه بالا ادعای مذهبی بودن دارن نمازتومسجد میخونن نذری میدن امشب تولد گرفتن تا الان بزن وبرقص ومشروب خوری به نظرم جالب نمیومد یه شب بود واجب نبود احترام میزاشت 

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝

انشالله هر کی گرفتار رفع بشه تو این شب عزیز با اجازه اسی به تاپیک اخرم سر بزنید اسی برای حاجتت ایته الکرسی خوندم

برای حاجت دلم صلوات میفرستید انشالله حاجتروایی ههمون🙏🙏🙏🙏کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه
انشالله هر کی گرفتار رفع بشه تو این شب عزیز با اجازه اسی به تاپیک اخرم سر بزنید اسی برای حاجتت ایته ...

عزیزم من اومدم پستم گذاشتما واسه منم بخون با دل پاکت قربونت برم اجرت با فاطمه زهرا خیلی محتاجم

دوستان عزیز برای حل شدن مشکلات زندگیم یه صلوات بفرستید