2821
2789
عنوان

ارامش

128 بازدید | 35 پست

دوستان من هيچ كدومتونو نميشناسم ولي حال دلم خيلي داغونه همش دارم ب بن بست ميرسم اخ قلبم درد مياد ازتون خواهش ميكنم فقط ي جمله بگيد الان ارومم كنه همين دليل نپرسيد😔🖤

﮼پناهِ‌منی♥️(الله)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود را به خدا بسپار آن لحظه که تنهایی 

آن لحظه که دل دارد از تو طلب یاری❤

بیایید برای همدیگه دعای خوب کنیم همیشه تو کامنتا 😘🫂🥺یادتون باشه دعامون در حق دیگران خیلی بیشتر میگیره و ممکنه کمک بزرگی به زندگی یه نفر باشه   التماس دعا 😘🫂💋

همه مشکلات دارن اما اونایی برندن ک خسته نمیشن دست نمیکشن از زندگی کردن

زندگی صرفا نفس کشیدن نیست خیلیا خودشونو فراموش میکنن 

تو خودتو فراموش نکن ب خدا توکل کن خودتو دوس‌داشته باش برای‌ چیزی ک میخوای بجنگ

دیدی عکسای قدیمیتو نگاه میکنی و میگی چقدر داغون بودم و …الانم داغونی فقط زمان میبره بفهمی:)))))دیشب وسط ویدیو کال مامان یکی از بچه ها داد زد گفت اون عنا رو ولشون کن پاشو بیا شام قیافه ما عنا دیدنی بود تو اون لحظه 😂😂ما تو خونمون سالاد الویه درست میکنیم تا ی هفته صب ظهر شب همونو میخوردیم😂دیگه آخراش میرسید لای درزای دیوارارو میگرفتیم😑😂‏‏من وقتی یه کار خوب میکنممامانم میگه:فدات بشم که عین خودمی...حالا کافیه یه کار اشتباه بکنم با دادو بیداد میگه: دست خودت نیس که به طایفه بابات رفتی😶🥴

💚ماهیان از تلاطم دریا

به خدا شکایت کردند

و چون دریا آرام شد

خود را اسیر صیاد دیدند…

تلاطم زندگی حکمت خداست

از خدا دل آرام بخواهیم

نه دریای آرام💚

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم
از خدا برام بخواه صبحو نبينم خواهش ميكنم

این چه حرفیه.خدا بزرگه.از خدا میخوام بهت سلامتی و آرامش بده💖

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم