2777
2789
عنوان

ارامش

128 بازدید | 35 پست

دوستان من هيچ كدومتونو نميشناسم ولي حال دلم خيلي داغونه همش دارم ب بن بست ميرسم اخ قلبم درد مياد ازتون خواهش ميكنم فقط ي جمله بگيد الان ارومم كنه همين دليل نپرسيد😔🖤

﮼پناهِ‌منی♥️(الله)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود را به خدا بسپار آن لحظه که تنهایی 

آن لحظه که دل دارد از تو طلب یاری❤

بیایید برای همدیگه دعای خوب کنیم همیشه تو کامنتا 😘🫂🥺یادتون باشه دعامون در حق دیگران خیلی بیشتر میگیره و ممکنه کمک بزرگی به زندگی یه نفر باشه   التماس دعا 😘🫂💋

همه مشکلات دارن اما اونایی برندن ک خسته نمیشن دست نمیکشن از زندگی کردن

زندگی صرفا نفس کشیدن نیست خیلیا خودشونو فراموش میکنن 

تو خودتو فراموش نکن ب خدا توکل کن خودتو دوس‌داشته باش برای‌ چیزی ک میخوای بجنگ

دیدی عکسای قدیمیتو نگاه میکنی و میگی چقدر داغون بودم و …الانم داغونی فقط زمان میبره بفهمی:)))))دیشب وسط ویدیو کال مامان یکی از بچه ها داد زد گفت اون عنا رو ولشون کن پاشو بیا شام قیافه ما عنا دیدنی بود تو اون لحظه 😂😂ما تو خونمون سالاد الویه درست میکنیم تا ی هفته صب ظهر شب همونو میخوردیم😂دیگه آخراش میرسید لای درزای دیوارارو میگرفتیم😑😂‏‏من وقتی یه کار خوب میکنممامانم میگه:فدات بشم که عین خودمی...حالا کافیه یه کار اشتباه بکنم با دادو بیداد میگه: دست خودت نیس که به طایفه بابات رفتی😶🥴

💚ماهیان از تلاطم دریا

به خدا شکایت کردند

و چون دریا آرام شد

خود را اسیر صیاد دیدند…

تلاطم زندگی حکمت خداست

از خدا دل آرام بخواهیم

نه دریای آرام💚

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم
💚ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد خود را اسیر صیاد دیدند… تلاطم زندگی ...

از خدا برام بخواه صبحو نبينم خواهش ميكنم

﮼پناهِ‌منی♥️(الله)
از خدا برام بخواه صبحو نبينم خواهش ميكنم

این چه حرفیه.خدا بزرگه.از خدا میخوام بهت سلامتی و آرامش بده💖

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز