2777
2789
عنوان

حرف زدن بچه ۱۷ ماهه باید چقد باشه؟

4111 بازدید | 23 پست

از کی صحبت میکنن و چه کارهایی به حرف زدنشون کمک میکنه

(دخترم نزدیک به ۱۷ ماهه_بابا_مامان_.به به_.چَشم_دردر_آره_نه _باباجون_دریا_عمو )

کلا همینا رو میگه اونم نه کامله کامل دستوپاشکسته میگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در حد مامان بابا اب و اینا

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

ماشالاش باشه خیلی خوب حرف میزنه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
ماشالاش باشه خیلی خوب حرف میزنه

نه والا همینا روکلا دستو پاشکسته میگه دختر دوستم دیروز تولد ۲ سالگیش بود اینقد قشنگ میگفت سلام کرد هدیه دادم گفت مرسی بعد به مامانش میگفت مهناز به بابا زنگ بزن بگو نی نی دارم  اصلا تعجب کردم ۹ ماه دختر من کوچیکتره ازش

من پسرم ۲۲ ماهگی اینا بابا اینا میگفت ۲.۵سالگی شروع کرد به جمله گفتن الانم ک ۳سال۴ماهشه ماشالا رووان حرف میزنه.

اینو خاستم بگم پسر من دیر زبون باز کرد

پس نگران نباشید ک بچه ۱۷ ماهشه ولی کم حرف میرنه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
نه والا همینا روکلا دستو پاشکسته میگه دختر دوستم دیروز تولد ۲ سالگیش بود اینقد قشنگ میگفت سلام کرد ه ...

تو بچه ها یماه هم یماه کلی فرق میکنن چه برسه به ۹ماه

زیاد حساس نشو بچه ها باهم فرق میکنن

دختر من ۱۷ ماهشه ماما دد بده آره فقط میگه دیگه هیچی نمیگه 

من تخم بلدرچین گرفتم براش هر روز یه دونه نیمرو میکنم یا آبپز میدم بهش هم پروتین داره برای هوشش خوبه هم میگن زودتر و روان تر میشه حرف زدنش فعلا که هنوز نتیجه ای ندیدم چند روزه میدم بهش

بچه ها توی خونه وقتی باهاشون زیاد حرف بزنی از همون ۶ماهگی فک کنم زبون باز کنن و با صداهای عجیب حرف ب ...

والا منکه تمام مدت برای دخترم کتاب میخونم 

سرکار نمیرم و تمام وقتم برای دخترمه