سلام دوستان خوبم که همیشه راهنماییم کردید من چهارشنبه صبح به سمت استانبول پرواز دارم یه عالمه سوال دارم که امیدوارم شما مهربونا فرصت داشته باشید بهم جواب بدید 1- پرواز ما پگاسوس هست که فرودگاه سبیحا میشینه؟ کیفیت هواپیما چطوریه؟ فاصله فرودگاه تا میدون تقسیم چقدره/؟ 2- هتلمون مارمارای چهار ستاره تو منطقه تقسیم هست در مورد این هتل چیزی شنیدید؟ 3- چهارشنبه بازار یا پنجشنبه بازار و .... تو کدوم خیابونها هست؟ قیمتها و کیفیت جنسها چطور هست؟ 4- لوازم آشپزخونه مثل کارد و قابلمه و .... کجا میتونم پیدا کنم با قیمت مناسب؟ 5- lcwikiki کجا هست و قیمتها و کیفیت جنسها چطوره؟ 6- هوا چطوره؟ چه لباسی بیارم ؟ آستین کوتاه بلند کاپشن ... 7- ساحل نزدیک و خوب کجا برم؟ دمای هوا مناسب شنا هست مایو ببرم؟ 8- چون پسرم رو نمیبرم باید با تهران زیاد تماس بگیرم بهترین راه تماس چیه؟ 9- از میدون تقسیم چطوری به آکسارای برم؟ 10- اختلاف قیمت تاکسی و مترو و ... حدودا چقدره؟ من ترکی اصلا بلد نیستم خیلی دلهره دارم آخه شنیدم انگلیسی اونا هم خیلی خوب نیست میترسم از عهده مترو و ... بر نیام 11- الان کجاها حراج هست ؟ میتونم برای پاییز و زمستون لباس گیر بیارم؟ پالتوی و بوت خوب و قیمت مناسب میخوام از کجا بگیرم ؟ 12- جاهای دیدنی کجاها رو حتما برم میشه خواهش کنم مسیرش رو هم برام بذارید؟ میشه بهم بگید کجاها توی یه مسیره که تو یه روز برم مثلا قسمت آسیایی؟میشه ورودیهاش رو هم بگید 13- تنگه بسفر چطوری باید برم؟ با مترو کشتی تاکسی ... 14- جزیره ها رو چطور برم آخه شنیدم اگر تور ببره گرون در میاد 15- آکوا مارینا تو این فصل میشه رفت؟ باید با مایو رفت یا تاپ و شورت هم میشه پوشید؟ ورودی داره؟ 16- غذاهای میدون تقسیم قابل اطمینانه؟ میدونم توقع زیادی هست که ازتون بخوام این همه سوال رو جواب بدید ولی امیدوارم کمکم کنید
salam nahal jon khobi man vaghean vaght nemikonam ziad biam nini saite azizam man ina ro ke barat tahayeh konam che tori behet bedam akhe madaram omade invar va dige kasi nist ke barashon befrestam dar zemn hazineh ersal ro ki mide chon hazinash ziade che ye dast bashe che ye sak kochik baz fekr hat ro bekon behem bego azizam
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
1.azizam man az keyfiyat khabar nadaram vali fasele sabiha ba taksim 1.5 hastesh azizam 2.azizam az in ham nemidonam 3.chaharshanbeh bazar ro nemidonam vali panjshanbeh bazar aksaray hast jenshashon ham bad nist 5.lc to hame markaz kharid ha hast 6.hava ro nemishe pish bini kard vali hatman lebas garm biar va chatr chon har roz hava baron miad o ye kam sard shode 7.sahel ke az vasate shahr rad mishe va shoma mitonin bebinid o berid ghadam bezanid ;vali fekr nakonam betoni shena koni 8 . behtarin in call shop ha hastan ke to aksaray pore be nazare man ba mobayl tamas nagirid chon geron dar miad 9. ba teramva 10.kheyli ziad masalan az taksim ta aksaray ba taksi 20lir ba teramva1.5 13. behtarin rah hamon tor hastesh be nazare man ham arzontare ham bishtar khosh migzare 14 . ba yad ba keshti beri esme istgah ro alan yadam nist 15.nemidonam beshe beri ya na vali ba harchi ke delet bekhad mitoni vared beshi hata lebas 16.tamam ghaza ha az har ja ke tahayeh koni ghabel etminan hastesh man ta in had tonestam komaket konam az makan ha ham age beri safheh hay ghabl peyda mikoni
با سلام خدمت دوستان ساکن استامبول و ممنون از وقتی که می گذارید...
عزیزان می خواستم بدونم با توجه به این که ترکیه کشوریه که از لحاظ زبان انگلیسی ضعیفه ....آیا دایر کردن آموزشگاه زبان در استامبول بیزینس خوبی می شه ؟ آیا اطلاعی دارین چه آموزشگاههای زبان انگلیسی اونجا هستن؟ توضیح این که آموزشگاه زبان معتبری در تهران داریم که خودم 18 ساله به عنوان مدیر آموزشی و سوپروایزر فعالم و مدارک بین المللی هم می دیم...(در خدمتیم دوستان:))).... در مورد تاسیس مهد کودک چطور ؟..... به طور کلی برای گرفتن مجوزهای مربوطه اش و ارائه سوابق کار کجا باید مراجعه کنم ؟...مثلا در اینجا برای زبان باید به آموزش و پرورش بریم یا مهد را به بهزیستی ...اونجا چطور؟؟؟ حتی اگه اسمشو بدونم شاید بتونم ا سایتاشون اطلاعات بگیرم .... خیلی خیلی ممنون می شم بهم بگین یا از دوستان ترکتون برام بپرسین ...خدا خیرتون بده
سلام دوستان من هفته پیش که ترکیه بودم توی فرودگاه چون ترانسفر دنبالمون نیومده بود مجبور شدم یه سیم کارت ودافون بخرم که البته چون پسرم رو هم همراهم نبرده بودم لازم داشتم که حتما تهیه کنم این سیم کارت 50 لیر اعتبار داشت و همون جا توی فرودگاه یه فرمی رو به نام من پر کرد من هم امضا کردم و به اصطلاح به نام زد که اس ام اسش هم اومد ما 110 لیر پول این سیم کارت رو دادیم به ما گفت اگر از توی شهر میخریدید یک روز طول میکشید تا فعال بشه ولی اون آقا همون لحظه سیم کارت رو فعال کرد ما اون سیم کارت رو توی گوشی که از ایران برده بودیم انداختیم الان که برگشتیم مقداری از اون اعتبار باقی مونده با توجه به اینکه این سیم کارت اینترنشنال هست نمیخوام بسوزه یا از بین بره ضمنا شنیدم که اگر ما بعد از یکماه از این سیمکارت توی گوشیهایی که در ترکیه رجسیتر شده استفاده نکنیم میسوزه چیکار کنم خیلی پولشو دادم همه میگفتن با 20 لیر میشه سیمکارت خرید
vay hadis jon cheghadr pol dadi mitonesti ba 20 lir ye khat bekhari ba 20 lir etebar ke toshe taze mitonesti aslan nakhari va az caal shop tamas begiri ba iran ke har 20 daghighei ke harf mizadi 4 lir midadi