2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لام دوستان ما هم میخوایم برای مسافرت بیایم ترکیه یا بریم دبی بچه ها میگن مهر ابان دبی گرمه میخوام راهنماییم کنید بگید هوای ترکیه تو مهر یا آبان چه جوریه سرده یا پاییزی؟
نیازی نیست اطرافمون پر از آدم باشه ... همون چند نفری که اطرافمون هستند، آدم باشند کافیه ...!!
مونا جون

ما قصدمون برای بعد از عید فطر بیایم ولی حالا یه عده از دوستامون میگن اونموقع خیلی شلوغه و بهتون خوش نمیگذره چون پایان تعطیلاته همه دارن میرن استانبول بذارید اول مهر و ما موندیم چکار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه ما میخواهیم زمانی بیاییم که بتونم از آفها هم استفاده کنیم برای خرید میشه لطفا شما که اونجا هستید راهنمائی کنید چکار کنیم؟؟؟؟؟؟
age mitoni yek hafteh ghabl az eyd fetr bia chon inja haraji hastesh hata lebas haye markdar chon eyd fetr inja se roz tatili hastesh age bekhay begi estanbul har vaght sal ke biai shologhe chon az hame ja mian faghat az iaran nist az har keshvari ke fekr koni baray didan mian
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
مرسی مونا جون

میدونی زودتر نمیتونم چون همسرم دانشجو و امتحاناش 5 شهریور تموم میشه متاسفانه ...مونا جون بنظرتون اول مهر ماه چطوره بنظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟از هر لحاظ آب و هوا ؟قیمتها و آ‏فها؟؟؟؟؟؟
on moghe ham khobe chon fasle garma tamom shode pas lebas hay tabestoni hanoz to haraje
va lebas hay paiizi ham omade
ab hava ham behtar az alane on moghe khonak tare
off ham ke khoda ros hokr estanbol nadare
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
سلام مونا جان.مرسی از لطفت.2دست لباس دخترونه 2تا3 سال_کتونی اسپرت سایز21_22 دخترونه_ 1مانتو اسپرت وشیک سایز38 برای خودم_1تونیک و2تا تاپ هم همین سایز_عزیزم چطوری میتونم محبتتو جبران کنم؟

اگه خاص وتک هم باشه که......تا اخر عمر یادتم.هوارتا ممنون
مامان کیمیا مرسی از لطفت عزیزم
اگه تهران بودم حتما باهات قرار میذاشتم ولی متاسفانه خیلی از تهران دورم
میخواید سالم و جوون باشید و پوستتون بدرخشه؟؟؟؟

پس میوه وسبزی و خشکبار بخورید و گوشتو لبنیات کم کنید!