2777
2789
چه قدر قیمت یه خونه ویلایی یا آبارتمان می شه می خام بدونم واحد بولی رو هم برام بزن مونا جون شما آنکارایی کدوم شهر ارزون تره امکانات رفاهی وکاری بیشتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با شرکت ها که صحبت می کنی فقط می خان بتی غن شما اقامت گرفتین فضولی نباشه میشه بگی شغلت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو فکر میکنی ایران خیلی راحته همش خستگی وزجر هنوز 25 رو تموم نکردم که از زندگیم سیرم خیلی تنهام همه اقوامم کنارم هستن ولی کسی رو ندارم از همه فاصله میگیرم فکر می کنم من متعلق به اینجا نیستم شاید همه فارسی حرف می زنن ولی کسی کسی رو درک نمیکنه 25 سالمه ولی 250 بلا سرم اومده می خام همه چیزو بشت سرم بزارم برم جایی که کسی رو نمی شناسم و کسی تو زندگیم دخالت نکنه زجرم نده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

vahed pol lir hastesh
fekr khone vilaii ro ke az saret biron kon ke aslan nemishe behesh fekr kard
ye aparteman maemoli ro shayad betoni ba 120000 lir peyda koni ke taghriban mishe 95 milion
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
نود میلیون خوبه خونه جند متری نود میلیونه اجاره هی چه جورییه یااین خونه شرایطی ها که ماهواره تبلیغ میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/////
مرسی جیگر من آدر میل م رو می ذارم دوست داشتی برام pmبذار تا بیشتر با هم کانکا شیم خیلی به دوست نیاز دارم صبح ازساعت 10تا2 بعداز ضهر هم4تا9 شب کار میکنم یه تامی بیا که من باشم بوس بوس بوس kimiya.akran@yahoo.com
سلام خوبی جیگر
بسرت نازه یه ساعتی قرار بزار بیا تو یاهو باهم حرف بزنیم ساعت کاریم رو بهت گفتم البته اگه دلت بخاددختر منم 4 سالشه من خیلی تو زندگیم عذاب کشیدم از زومان دختریم آخرین رویداد بد زندگیم اردیبهشت89 بود که کیمیا از بالکن خونم 4 طبقه شقوط کرد بایین ولی خدا رو شکر خدا اونو دوباره به من داد خیلی حرف شنیدم ولی تمام مدت فقط از خدا دخترم روخواستم عشق به دخترم منو سربا نگه می داره بدون اون واقا هیچم..........
راستی اسم بسرت چیه؟ چند سالشه؟