2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان خیلی ممنون از راهنمایی های خوبتون راستش من میخواستم بدونم قیمت لوازم کامپیوتر در ترکیه چهطوریه ؟
من میخوام لب تاپ بگیرم تیر هم میخوایم بریم ترکیه ، استانبول به نظرتون اونجا ارزون تره؟
میشه جا های مربوط به خرید لوازم کامپیوتری رو هم بگید؟
دوستهای عزیز ساکن استانبول لطفا میشه بگید کجاها برای خرید لباس و کیف و کفش از همه جا بهتره که وقتمون رو الکی هدر ندیم ؟؟؟؟؟؟و اینکه آیا خرید طلا در استانبول کار منطقی هست یا نه؟ گرون در میاد برامون یا ارزون ؟؟؟؟؟قابل اطمینان هست یا نه؟؟؟
بعدش اینکه همش به ما میگند خیلی مواظب باشید فقط با تور برید این ور و اون ور امنیتش خوب نیست راسته یا نه؟؟؟؟ما تصمیممون این بود کهخودم با استفاده از مترو یا تراموا بریم این ور و اونور که از بس اینجوری گفتند الان مرددیم چکار کنیم و اینکه اگر بخوایم بریم مثلا مرکز خرید جواهیر سوار میشم بگیم فلان جا ما رو میبرن؟؟؟؟؟؟خیالمون راحت باشه یا نه؟؟؟؟؟؟چون ما ترکی هم بلد نیستیم..........
سلام دوستان.منم میخوام بدونم کجاها در استانبول کیف و کفش و لباس وزیور آلات نقره به قیمت مناسب داره؟میشه لطفا اسم و آدرس این مراکز رو بدین؟خانواده من آخر هفته میرن .یه بار 10-12 سال پیش رفتن ولی یادشون نمونده ازکجاها خرید کردن.ممنون میشم جواب بدین
نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش نوشت:پسرم!یک بهار،یک تابستان،یک پاییز و یک زمستان را دیدی!از این پس همه چیز جهان تکراریست جز مهربانی...
دنیا جان اره میبرن فقط ممکنه زیادی چرخ بزنن و پول اضافی بگیرن... البته امنیت ترکیه از ایران خیلی بهتره

مرکز خرید اولویوم و اُپتیموم خوبن همون طور که قبلا تو یه پست مفصل تو صفحه 13 نوشته بودم
میخواید سالم و جوون باشید و پوستتون بدرخشه؟؟؟؟

پس میوه وسبزی و خشکبار بخورید و گوشتو لبنیات کم کنید!
سلام دوستان.منم میخوام بدونم کجاها در استانبول کیف و کفش و لباس وزیور آلات نقره به قیمت مناسب داره؟میشه لطفا اسم و آدرس این مراکز رو بدین؟خانواده من آخر هفته میرن .یه بار 10-12 سال پیش رفتن ولی یادشون نمونده ازکجاها خرید کردن.ممنون میشم جواب بدین.

کسی نیست آدرس بده؟؟
نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش نوشت:پسرم!یک بهار،یک تابستان،یک پاییز و یک زمستان را دیدی!از این پس همه چیز جهان تکراریست جز مهربانی...
مامان اینده جان یا برو optimum یا olivium
اپتیموم طرف اسیایی و از کادیکوی باید بری یِِنی صحراistiklal Sokak No.10/4 Yenisahra/Kadikoy istanbul-TURKiYE
http://www.optimumoutlet.com/ist/iletisim.php

الویوم طرف اروپایی تو زیتین بورنو:Prof. Dr. Muammer Aksoy Cad. No: 1/1
Zeytinburnu - ?STANBUL
http://www.olivium.com/ulasim.asp

هردوش لباس و کفش و کیف و زیور الات شیک و خوشگل مارک با قیمت مناسبتر از بقیه مرکز خریدا داره

دنیا جان تقسیم بهتره
البته همه جای استانبول مرکز خرید داره