به نظر شما هتل بهتره میدان تقسیم باشه یا آکساری برای دسترسی راحت و سریعتر به مراکز خرید؟؟؟؟؟؟؟کجا بهتر میتونم خرید کنم هم قشنگ هم کیفیت خوب هم قیمت خوب؟؟؟؟؟؟؟؟
donya jon kharid to taksim kheyli gerone ke man pishnahad nemikonam az aksaray behtar mitoni beri be marakez kharid yani nazdiktaran man taksim ro faghat vase ye roz gasht o gozar faghat pishnahad mikonam age khodeton ham ke mikhayd biaid yani bedon tor khob hotel hay aksaray arzontar hastan
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
سلام دوستان درباره بیماری اتیسم اطلاع رسانی میکنیم بیماری که متاسفانه از هر 150 تولد یک نوزاد به اتیسم مبتلا میشود سالیانه 6428 نفر نوزاد اتیسم در ایران متولد می شود ماهیانه535 نفر نوزاد در ایران در بدو تولد به اتیسم مبتلا می شوند متاسفانه علت این بیماری هنوز مشخص نشده است متاسفانه درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد اما با راهکارهایی می توان بهبودی خوبی در وضعیت این بیماران مشاهده نمود جهت اطلاع رسانی به جامعه دستان پر مهرتان را میفشاریم دعای خیر پدران ومادران اتیسم سرزمین من بدرقه راهتان تبادل لینک با کلیه سایتها ووبلاگها پذیرفته میشود انجمن اتیسم خوزستان امین فرهادی www.behesht1389.parsiblog.com
سلام دوستان درباره بیماری اتیسم اطلاع رسانی میکنیم بیماری که متاسفانه از هر 150 تولد یک نوزاد به اتیسم مبتلا میشود سالیانه 6428 نفر نوزاد اتیسم در ایران متولد می شود ماهیانه535 نفر نوزاد در ایران در بدو تولد به اتیسم مبتلا می شوند متاسفانه علت این بیماری هنوز مشخص نشده است متاسفانه درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد اما با راهکارهایی می توان بهبودی خوبی در وضعیت این بیماران مشاهده نمود جهت اطلاع رسانی به جامعه دستان پر مهرتان را میفشاریم دعای خیر پدران ومادران اتیسم سرزمین من بدرقه راهتان تبادل لینک با کلیه سایتها ووبلاگها پذیرفته میشود انجمن اتیسم خوزستان امین فرهادی www.behesht1389.parsiblog.com
سلام به همه خانومای ساکنین ترکیه ما قراره ده روز دیکه انشاالله بیایم ترکیه میخواستم بدونم الان هوا جطوره برا بسر دو سالم ججور لباس بیارم و جاهای دیدنیه این شهر رو بهم بکید