2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام مامان های آینده خوبین؟
من نظرات رو ترجمه کردم 4 نفر بیشتر نظر نداده بودند 2 تا شون می خواستن شروع کنن و امید وار بودند نتیجه بگیرند
دو نفرهم ماه قبل انجام داده بودند و هیچ ترشحی نداشتن و امیدوار بودند فایده داشته باشه فعلا که کسی حامله نشده بود
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
سلام رها جون و مونا جون
مونا جون خوبی؟از آشناییت خوشبختم عزیزم.امیدوارم اونجا بهت خوش بگذره و دوستانی پیدا کرده باشی.ما هم از ایران دوستان مجازی تو هستیم...خیلی ممنون.رها جون زحمت ترجمشو کشیدن اگه زحمتی داشتیم مزاحمت میشیم حتما
راستی شما از دکتر ابراهیم ساراچ اغلو چیزی شنیدی؟دو تا سایتی که من اینجا گذاشته بودم رو دیدین؟
اگر چیزی شنیدی به ما هم بگو مشتاقیم
شما نی نی داری؟
راستی مونا جون به من گفتی زینب؟

رها جون مرسی عزیزم.واقعا لطف میکنی.راستی من متن ترجمه شدتو گذاشتم تو این تاپیک بچه ها خیلی خوشحال شدن دستت درد نکنه.اگر بیای تو تاپیک خودمون چه بهتر عزیزم.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=59251&PostID=3345705#3345705رها جون سایت سایت خود دکتر رو دیدی؟شاید چیزهای بیشتری رو گفته باشه
اینم سایت خودش
www.saracoglu.at
ببخشید رها جون من که به لک بینی افتادم اونم لک بینی قهوه ای و طولانی مدت نمیدونم چرا!
کسی در این مورد چیزی نگفته؟
سلام مونا جون خوبی
من تو سایت دکتر ابراهیم دنبال دارو برای کم تحرکی اسپرم می گشتم و فهمیدم Keiboynuzu برای کم تحرکی اسپرم مفیده راستش نمی دوم اسم ایرانیش چیه و چه مدلی هستش . گیاه؟ جامده؟ مایع است؟
کمکم می کنی
لطفااااااااااااااااااااااااااااااااااا راجع به این گیاه از شوهرت می پرسی؟
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
سلام من ایران زندگی میکنم ولی عاشق ترکیه هستم تو تهران مترجمی می کنم از وقتی نی نی به دنیا اومد از شغلی عاشقشم یه کم دور شدم زندگی تو تهران رو دوست ندارم شوشو اجازه ترجمه وتور لیدری رو هم نمی ده دوست دارم با دخترم بیام ترکیه زندگی کنم یه کم راهنماییم می کنید؟؟؟؟؟؟
میدونم تو همه چیز موفقم حتی زندگی در اونجا و غربت دوام دارم چه قدر سرمایه داشته باشم تا خونه بخرم اونجا متولد64 هستم شغل چند ماه طول می کشه بیدا کنم>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منو راهنمایی کنید