2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام مامان نونو جون
مرسیییییییییییییییییییییی عزیزم.هر روز سر میزدم ببینم خبری ازت هست یا نه.خیلی لطف کردی.خدا بهت اجر بده.
راستی اونجوری که دوستان گفتن پیاز رو باید با پوست جوشوند ولی اینجا نوشته بدون پوست؟؟
بعدم اینکه انجیر رو باید وقتی مصرف کنیم که پیاز رو استفاده نمیکنیم؟
من پری هام منظم نیست و این دو دوره 7روز استراحت میدادم بدنمو دوباره 15روز پیاز خورون داشتم
راستی نگفته از کی باید شروع کنیم؟

چیزی در مورد کسایی که مثل م هستن ننوشته ننه جون؟

عین این ننه های بی سواد شدم مامان نونو جون هههههههههههههه
رفتی مامان جون؟

بعدا میام پیامهاتو میخونم عزیزم.راستی اگه وقتشو داشتی یه موقع نظراتشم برامون بخون ما که بیسواتیم ننه جون مرسی

نتیجه خاصیم گرفتی مامان نونو جون؟وضع پری هات چجوره؟
البته چه بهتر اگه پوستش نباشه چون من خوندم پوست پیاز جوشاندش برای اسهال خوبه ببخشیدا تو این مدت که من میخوردم با پوست یبوست گرفته بودم با عرضضضضض معذرت ببخشید ولی گفتم اگه دوستان دیگه مشکلی پیدا کردن بدونن بابت اینه شاید
سلام زیبایی
من از این به بعد با این یوزر وارد می‌شوم
فردا برات ترجمه نظرات را میفرستم
خدافظ تا فردا
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
سلام زیبایی
من از این به بعد با این یوزر وارد می‌شوم
فردا برات ترجمه نظرات را میفرستم
خدافظ تا فردا
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
سلام دوستای خوبم من متنو ترجمه کردم سعی کردم دقیق و درست ترجمه کنم هرچی گفته بود رو نوشتم ان شاا... که بدردتون بخوره اگر نتیجه گرفتین من رو هم دعا کنید
جوشانده پیاز به رشد تخمک و حامله شدن کمک می‌کند. برای تخمدان پلی کیستیک و همچنین منظم شدن پریود درمان خوبی است.
نحوه تهیه:
2-1.5 لیوان آب بدون کلر را بجوشانید و پوست بیرونی پیاز را جدا کنید سپس پیاز را به 4 یا 5 قسمت تقسیم کرده و به آب در حال جوش بریزید . 5 دقیقه در ظرف دربسته بجوشانید. سپس ولرم بنوشید. این جوشانده را صبح و عصر به صورت تازه بخورید.
این جوشانده را تا 15 روز روزی دوبار به صورت تازه میل کنید.
در ادامه از ده روز مانده به پریود به مدت 5 روز همین روش را تکرار کنید.
در مدت انجام این درمان ترشحات سفید و زرد افزایش می‌یابد. این به خاطر تمیز شدن بدنتان است نگران نباشید.
اگر این عمل را برای حاملگی انجام می‌دهید بعد از این عمل جداگانه عمل خوردن انجیر لازم است. برای این کار 9-8 عدد انجیر را پس از شستن در نیم لیتر آب بدون کلر در حال جوش بریزید.
بعد از 6-5 دقیقه جوشاندن یک عدد هویج سفت و تازه را قاج کرده و اضافه کرده و 3-4 دقیقه دیگر بجوشانید و بصورت ولرم بنوشید.
سلام زیبایی جون راجع به پ سوال اولت من خودم هم تو همین سایت شنیده بودم که با پوست باید استفاده شه و خودم هم این ماه به همین روش انجام دادم و فقط شبها می‌خوردم اتفاقاً دیروز آخرین روزی بود که می‌خوردم. ولی تو این متن دقیقا نوشته که پوست بیرونی اش را جداکنیم اونجا که می گه dis kabuklarini soyduktan sonra یعنی بعد از کندن پوست‌ بیرونی.
راجع به سوال دومت هم اونجایی که گفته bu kuru ardimndan ayrica birde ترجمه عین اون می‌شه بعد از این عمل(جوشانده پیاز) جداگانه انجیر ...
من خودم هم دقیقا نفهمیدم که انجیر رو کی باید انجام بدم عزیزم ولی فکر کنم وقتی که جوشانده پیاز تموم می‌شه رو می‌گه