2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان منم ترکیه هستم شهر کاستامونو که میشه شمال ترکیه و با آنکارا 4 ساعت فاصله داریم منم 3 ماه اومدم ولی تنها نیستم یه دختر 18 ماهه دارم و کلی آشنا و رفیق .ببخشید شماها پناهنده اید؟؟؟؟
سلام بچه ها . من و شوشو قراره ماه عسل بریم ترکیه یا دبی

مارال جون میشه بگی اب و هوا اونجا چطوره؟؟ اگه خیلی سرده فکر کنم دبی بریم بهتر باشه...... اما من ترکیه رو خیلی بیشتر دوس دارم
فرشته کوچولوی من شهراد نازم 15 شهریور 92 زمینی شد ... خدایا ازت یه دنیا ممنونمممم
سهیلا جون الان خیلی سرده

اما اردیبهشت خوبه

اگر بهمن یا اسفند میخواهی بری بهتره بری دبی

هم فستیوال خریده هم کلی جاهای باحال داره بهت خوش میگذره

ولی ترکیه وقتی هواش سرده اصلا بهدرد نمی خوره
مامان علی اگه 20 بهمن بری کلی می تونی خرید کنی حراج حسابیه

اما فقط می تونی خرید کنی و کمتر لذت ببری چون سرماش ادمو اذیت نمی کنه اما بارون های شدیدی میباره که ادم نمی تونه زیاد بیرون بره

کلا هواش متغیره

هتل هم که 4 ستاره به بالا برو 3 ستارش مثل مسافرخونه میمونه

4 ستارش هم معمولی رو به بالاست

کلا با دبی فرق می کنه

توقع از هتل هاش نداشته باش
سلام دوستان
ببخشید کسی هست بتونه یه متن کوچیک از این سایت رو برام ترجمه کنه به ترکی استانبولی نوشته شده....
اگه بتونین ممنون میشم انشاءالله ما دوستای نی نی سایتی منتظر فرزند هم به لطف خدا بتونیم با این روش باردار بشیم
یه روش پیاز درمانی هست از دکتر ابراهیم اگه برام ترجمه فارسیشو اینجا بذارید یا به ایمیلم بفرستین ممنون میشم
اگه خودتونم اطلاعی در مورد این روش دارین ما رو راهنمایی کنین....یچیزیم در مورد انجیر خشک نوشته که نفهمیدم چون با ترجمه گوگل خیلی بد از آب دراومد
http://mucizeiksirler.blogspot.com/2008/11/ibrahim-saracoglu-hamile-kalmak-yumurta.html
http://bitkilerlegelenguzellik7.blogcu.com/kolay-hamile-kalmak-icin-sogan-kuru/5154206