2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان هوا عالیه اون تاریخ هم هوا خوبه البته شاید یکم گرم باشه چون معمولا خرداد اینجا گرم میشه خیلی
میخواید سالم و جوون باشید و پوستتون بدرخشه؟؟؟؟

پس میوه وسبزی و خشکبار بخورید و گوشتو لبنیات کم کنید!
سلام .خوبین/مارال 2 جان خواهرم شاید بیاد استانبول .میشه لطف کنی بگی مراکز خرید شیک و قیمت مناسب کجا ها هست؟ مراکز خرید برا لباس بچه گانه هم اگخ زحمتی نیست بگو؟مرسیییییییییییی
http://golbarg4.blogfa.com/post-59.aspx
آب و هوا استانبول کلا خیلى با ایران فرق نمیکنه فقط یکمى شرجی و یکم سردتر از ایرانه....
ما براى خرید مرکز خرید اپتیموم رو ترجیح میدیم خیلى بزرگو شیکو و در عین حال ارزونه یعنى اوت لت هست و چیزاى فصلاى قبلو داره به همین دلیل لباس مارک با قیمت مناسب توشون پیدا میشه.. optimumتو طرف آسییایى استانبول و جاى به نام YENi SAHRA نزدیک KADiKOY هست....optimum
تو طرف اروپایى هم مرکز خرید olivium هست توZEYTINBURNU که اونم همین حالت OPTIMUM رو داره یعنى مارک و OUT LET
به هرکى که مییاد استانبول توصییه میکنم BOGAZ TUR بره یعنى تور تنگه بسفر که با کشتی تنگه بسفروو میگردونت و خیلى جالبو قشنگه

البته این فصل کمى سرده اما تابستون عالییه....

حتما موزه TOPKAPI رو برید خیلى جاى قشنگییى سرسبز و مشرف به دریا و کاخ هاى عثمانی و آثار قدیمى
مگه اینکه به موزه علاقه نداشته باشید
مسجد AYASOFYA و SULTAN AHMET رو برید حتما... دیدنى و قشنگ و پر از توریسته....همون نزدیکا هم kapal?çar??هست که بازار بسته هست
تو طرف اسیایی چاملیجا تپه سی هست که بلندترین نقطه استانبوله وهمه شهرو دید داره
و جالبهمیدوون TAKSIM هم پر آز آدمه همیشه و براى خرید خوبه رستوراناشم پرن آز غذاهاى خوشمزه و قیمتاشم خوبه

براى پییاده روى و دیدن BAGDAD CADDESI? بغداد جادسه رو توصییه میکنم خیلى شیکو قشنگه آدم حس میکنه تو شانزه لیزه هست ولى گرونه...
مهمترینا همینا بود به نظرم اگه چیز دیگه ایى به ذهنم رسید میگم

بعد نوشت:در مورد ساحل راستش ساحل خیلى زییاده اینجا قشنگترین ساحلا EMiRGAN...BE?IKTA?...BEYKOZ....BOSTANCI...iSTiNYE

سفر به استانبول یه نکته منفى هم داره اونم اینه که تو فضاهاى باز و شلوغ مواظب پول و وسایلتون باشین چون دزد زییادهمخصوصا که بفهمن توریستین...البته من خودم تا حالا با مشکل برخورد نکردم

لطفا هرکى سفرى به اینجا داشته و تجربه داره تو نظرا اینجا تجربه هاشو بگه که به درد بقییه هم بخوره حتى شاید برای من مفید باشه...

تو لینک زیر عکسای این جاهایی که گفتم هست

http://golbarg4.blogfa.com/post-59.aspx

خواهش میکنم نورین جان
بله تو اُپتیموم 5-6 مغازه لباس بچه فروشی کنار هم هست خیلی هم شیکن از بالا طبقه دوم
البته مارک LC WAIKIKI هم لباس بچه های خوبی داره که اونم تو اپتیموم هست

وقتایی که حراج میخوره اینجا از ایران هم خرید ارزونتر درمیاد خیلی هم چیزای شیک
حراج تابستانی از خرداد شروع میشه تا اخر تابستون که هرچی به طرف اخر تابستون میره جنسای خوب کمتر میمونه و همه رو میبرن والبته قیمتا هم ارزونتر میشه

حراج زمستونی هم از دی تا اسفنده اون هم به همون صورت

سلام مارال جون خوبی گلم
مرسی که زحمت میکشی واسه همه توضیح میدی من یه پسر یه سالو نیمه دارم میخوام مرداد ماه بیایم انتالیا به نظرتون اذیت نمیشه پسرم؟؟؟؟اصلا واسه سنش مناسب هست بیایم اونجا منظورم اینه که خسته کننده نیست واسش یا جوری باشه مارو اذیت کنه
|

اگه جوابمو بدی ممنون میشم عزیزم
مارال جون یه سووال دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نظرت انتالیا بهتره یا انکارا و استانبول اخه همه میگن نرو انتالیا حسودیت میشه همسرت این همه زنهای لخت ببینه واقعا اینجوره ؟؟؟؟؟
در مورد بچه نمیدونم چون خودم هنوز ندارم
ولی اگه میتونه راه بره و اگه نمیخواین زیاد برین دنبال خرید فکر نکنم خسته کننده باشه

عزیزم وقتی میخوای مسافرت خارج از کشور بیای دیگه نباید به لخت بودن اینا حساس باشی هر شهری بری بالاخره اکثرا با تاپ شلوارک میان بیرون مخصوصا مناطق توریستی
ولی باور کن هرکی میاد زود براش عادی میشه و میگن تو ایران همون مانتوهای تنگ بیشتر جلب توجه میکنه