2777
2789
سلام مارال جون وبلاگت رو خوندم خیلی خوب می نویسی راستش می خواستم یه چندتا سوال در مورد ترکیه ازت بپرسم که ایمیلتو پیدا نکردم توی وبلاگت روی ایمیل که می رفتم چیزی نشون نمی داد این شد که اینجا برات می نویسم و ایمیلم رو هم می زارم که اگه وقت کردی یه ایمیل بزنی تا من سوالامو بپرسم در ضمن من دبی زندگی می کنم و امسال واسه تعصیلات ترکیه رو انتخاب کردیم آخه بچه 4 ماهه دارم اینم ایمیلم avaa@hotmail.com راستی سوالات من تکراری نیستن مرسی مارال2 منتظرم
اگر خدا آروزیی را در دلت انداخت بدان که توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مارال جان سلام واست میل زدم لطفا اگر جوابم را بدی ممنون میشم. من دنبال یک کتاب یا هر چیز دیگه ای هستم برای آموزش زبان ترکی استانبولی هر چی کتاب فروشی ها دنبالش میگردم چیزی پیدا نمیکنم گفتم شاید شما بتونی کمکم کنی ممنون
عزیز دل مادر بعد از نه ماه انتظار و سختی الان تو بغلمی
خدا را صد هزار مرتبه شکر
خدا جونم عاشقتم
ماری جان اکسارا تو طرف اروپاییه و اُپتیموم طرف اسیایی
اول با تراموا یا اتوبوس از آکسارای برین EMINONU
از eminu سوار کشتی بشین و برین kadikoy
20 دقیقه طول میکشه
از کادیکوی هم باید با اتوبوس برین اپتیموم اگه اشتباه نکنم 19sb
کلا راهتون 1 ساعتی طول میکشه

olivium هم طرف اروپایی هست
میخواید سالم و جوون باشید و پوستتون بدرخشه؟؟؟؟

پس میوه وسبزی و خشکبار بخورید و گوشتو لبنیات کم کنید!
رویا جان ایمیلتو گرفتم والا نمیدونم من خودم تو محیط بودم وبیشتر با تلویزیون یاد گرفتم بهترین راه اینه که سریالاشونو دنبال کنی و به عنوان دیکشنری ترکی فارسی هم این سایتو استفاده کن گوگل ترانسلیتhttp://translate.google.com.tr/#fa|tr|

ماری جان این دوتا مرکز خرید قیمتاشون مناسبتره
ولی اگه قیمت مهم نیست جاهای شیکتر ومدرنتر هست با قیمت های نجومی
که باید نگاه کنی فقط
مثل استینیه پارک و کانیون

کنید و این متن رو بخونید شاید به این
کار علاقمند شدید.

سیستمهای PerClick یک سیستم جا افتاده و تثبیت شده در سطح اینترنت است که تا امروز امتحان خود را بارها برای خیلی ها پس داده است.به این صورت کار میکنه که یک سایت, تبلیغات کارهای دیگران رو به عهده میگیره و به ازای تعداد بازدید بازدید کننده ها , از شرکتی که تبلیغ داده پول میگیره و از یه مرحله به بعد به ازای بازدیدهای بیشتر پول تصاعدی دریافت میکنه..خود سایت برای بالا بردن تعداد این بازدیدها اقدام به طراحی سیستم per click کرده و با این روش علاوه بر بالابردن درآمد خود, به کسانی هم که این کار رو انجام میدن یه پورسانتی میده.
امیدوارم وقت بزاری و مطلب من رو که برات نوشتم بخونی در غیر این صورت فرصت بسیار خوبی رو از دست میدی.
این سایت رو به شما پیشنهاد میدم:
http://www.fineptc.com/index.php?ref=y_2009

پس از وارد شدن به سایت بالا میتونین از قسمت register یا از سمت راست Create Account عضو شوید. و بعد از ثبت نام از Account Login با استفاده از Username و Password خودتون وارد سایت بشید
درباره سایت:
1. به ازای هر کلیک 10 دلار بهت میده.(شرح کار رو پایین نوشتم)
2. به ازای هر عضو گیری 100 دلار بهت میده.( که این کاملا اختیاریه و اگر هم عضو گیری نکنید در آمد خودتون سر جاشه) برای عضوگیری میرید تو قسمت promote و آدرس Referral URlS خودتون رو (که اولین خط متن هست و شبیه آدرسی که در بالا براتون زدم) برای کسی که میخواهید بهش سایت و معرفی کنید میفرستید. . در ضمن این 100 دلار با کارکرد زیرمجموعه براتون فرستاده میشه یعنی یک دفعه 100 دلار به حسابتون نمیاد و هربار که زیرمجموعتون یک لینک رو کلیک میکنه 10 دلار به حساب خودش و 5 دلار به شما واریز میشه.
3. پنجاه درصد درآمد زیر مجموعتون رو به شما پورسانت میده. (مثلا اگه زیر مجموعه شما 100 دلار در میارند به شما 50 دلار بابت پورسانت داده میشه) و شما می تونید از طریق زیر مجموعه هاتون بیشتر از کار خودتون درآمد داشته باشید.
4. بعد از اینکه موجودی شما که در اکانتتون مشخصا به ده هزار دلار رسید. به صورت اتوماتیک یه حساب پی پال یا آلرت پی باز میکنه و پولتون منتقل میشه اونجا و پس از اون میتونید به صرافی های معتبر هر شهر(حتی تو تهران) برید و شماره حسابی که یهتون میده رو بدید و پول نقد بگیرید. این رو در نظر داشته باشید که احتیاجی نیست شما حسابی باز کنید. خود سایت وقتی درامدتون به ده هزار دلار رسید شماره حسابتون رو بهتون میده.
داشتن حساب پی پال و آلرت پی مجانیه و فقط باید در یکی از این دو سایت عضو بشید تا یه شماره حساب بهتون بده. همین. این کارو هم خود سایت براتون انجام میده...
اگه یه خورده صبور باشی و روزی چند دقیقه وقت بزاری و این کارا رو که گفتم بکنی شما هم مثل من به آرزوهاتون نزدیکتر میشین.
شرح کار:
وقتی ثبت نام کردی و وارد اکانتت شدی به قسمت Earning Area که سمت راستت هست برو
بعد از اونجا به قسمت Click Links برو که معمولا روزانه حدود 5 لینک 10 دلاری (بازم تکرار میکنم حدود 5 لینک یعنی بطور متوسط 5 تاست ممکنه بعضی روزا فقط 4 لینک یا 6 لینک بزاره) واست میزاره که باید روی هرکدوم جداگونه کلیک کنی و صبر کنی تا یه صفحه جدید باز بشه (در نظر داشته باشید که ممکنه این 5 لینک رو تو ساعتهای مختلف روز براتون بزاره یعنی 4 لینک اون روز رو میزاره و شب یک لینک دیگه براتون میزاره یعنی یه 10 دلار دیگه ،که بهتره یک بار هم شب سر بزنید و اون 10 دلار رو هم کلیک کنید اینجوری همه 50 دلار اون روز رو دراوردید)
تویه صفحه جدید باید صبر کنی تایمر 60 ثانیه بالای صفحه به صفر برسه , بعد یه سری عدد به جای همون تایمر ظاهر میشه که کد امنیتیه و مثلاً گفته شده روی یکی از اون چند تاعدد مثلا عدد 7 کلیک کن Click 7 و شما هم روی 7 کلیک میکنی و میزاری دوباره صفحه جدید لود بشه
به همین راحتی 10 دلار کاسب میشی و همین طور واسه بقیه لینک هایی که بهت میده این کار رو انجام میدی. مانده حسابت رو هم میتونی از قسمت my account چک کنی.
توجه! :
از 1 کامپیوتر نمیتونید بیشتر از 1 اکانت باز کنید ,پس به فکر داشتن چند اکانت با هم نباشید ... چون IP کامپیوترت رو SAVE میکنه تا اینجوری کسی با چند تا اکانت نتونه کلیک کنه
دیگه اینکه چند لینک رو هرگز با هم باز نکنید. وقتی کار یک لینک تمام شد روی لینک بعد کلیک کنید. وگرنه حساب شما بالا نمیرود این نکته خیلی مهمه
و در آخر اینکه شما باید هر روز به سایت سر بزنید چون لینک های شما فقط در همان روز برای شما قابل مشاهده هستند و در روزهای بعد, لینک های روزهای گذشته پاک میشن. پس 50$ هر روزتون رو از دست ندید.
سلام . مارال 2 . خوبی عزیز . منم ترکیه زندگی میکنم و الان (ایزمیر ) هستم . منم کار همسرم ترکیه هستش . البته ما خونه تو ایزمیر گرفتیم ولی کار شوهر من تو همه ی شهر های ترکیه هستش و منم باهاش اکثرا میگردم .