2777
2789
سلام پاساژ جواهیر خوبه

پاساژ اولویوم که خود تور همیشه می بره قیمتاش مناسبه

کیف و کفش اگه حراج باشه عالیه در غیر این صورت گرونه موقع خرید حتما داخلشو ببینه مهmade in china نباشه

لباس زمستونشون خیلی خوشگله ولی بهاره هاشون زیاد خ.شگل نیستند اما جنس دارند

دیگه بستگی به سلیقه شوشوت داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام راستش من مرد هستم اینکه دیدم شماها انقد اظهار علاقه به ترکی کردید برای خیلی جالب بود من هم ترکی رو خیلی دوس دارم اگر بخواین میتونیم اینجا باهم در مورد ترکی و موسیقی و ... صحبت کنیم
سلام راستش من مرد هستم اینکه دیدم شماها انقد اظهار علاقه به ترکی کردید برای خیلی جالب بود من هم ترکی رو خیلی دوس دارم اگر بخواین میتونیم اینجا باهم در مورد ترکی و موسیقی و ... صحبت کنیم
سلام مامان های گل من یه سوال داشتم میخواستم برای عید بیام ترکیه میشه بپرسم وضعیت اب و هوایی توی عید چطور است هوا گرم است یا سرد باید برای پادرا لباس گرم بردارم یا لباس بهاری هوا توی عید حدودا چند درجه است ممنون میشم جوابم رابدهید
مامان پادرا جون، مامانهای ترکیه اصلاً جواب نمیدن، منم ازشون سؤال کرده بودم که بی جواب موند... ولی در مورده آب و هوا کجای ترکیه رو میخوای؟ استانبول بین 11 و 15 درجه هست.... بنظر من لباس بهاره با یه کاپشن و 2-3 تا پولیور ببر ( برای 1 هفته).. برای هر دو هوا خودتو آماده کن.... امیدوارم خوش بگذره بهت.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
براى اطلاعات بیشتر راجع به ترکیه اینجا رو کلیک کنید: http://golbarg4.blogfa.com/post-59.aspx
میخواید سالم و جوون باشید و پوستتون بدرخشه؟؟؟؟

پس میوه وسبزی و خشکبار بخورید و گوشتو لبنیات کم کنید!
شوهرم 1 ماه دیگه برای کار میخواد بیاد ترکیه. البته آذر ماه به مدت 10 روز ترکیه بود. الان میخوام بدونم شما اونجا راحتید؟ هزینه ها گرون نیست؟ برای زندگیه خانوادگیه ما کشوره امنی هست؟ و چقدر طول کشید که عادت کردید؟ و چه مدته اونجایید؟ ببخشید این همه سوال پرسیدم.
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....