2777
2789
سلام
کی میتونه منو کمک کنه؟
من پارسال استانبول بودم و یک مقدار واسه نی نی خرید کردم. البته چون دختر دوست داشتم بیشتر چبزایی که گرفتم دخترونه بود و الان ماه هفته 30 هستم و نی نی پسره و مامانم واسه خرید سیسمونی 22 شهریور میخواد بره استانبول.
من همه چیزو از پاساژ جواهر تو شیشلی خریدم و خیلی گرون یود.
حالا میخواستم ببینک جایی تو استانبول هست که مثل خیابون بهار خودمون مرکز وسایل بچه باشه یا پاساژهای دیگه ای که مثل جواهر قسمتی مخصوص سیسمونی باشه و مقرون به صرفه.
من بیشتر احتیاج به پتو روتختی و دور تختی و .... دارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها سلام
میدونم احتمالا هیچ کس اینجا نمیاد که جواب درستی بتونه بده چون انگار اینجا ماههاست که داره خاک میوره اما بازم میپرسم.
من و همسر و پسر کوچولوم قراره بریم ترکیه زندگ کنیم . میخواستم اگه هر کدوم از شما اطلاعاتی داره یا اینکه از مارال2 خبر داره کمک منه لطفا.
سلام سن28 عزیز که اسم واقعیت رو نمیدونم .
اول از همه خیلی خیلی خیلی واسه بارداریت تبریک میگم . امیدوارم به سلامتی دوران قشنگ و پر فراز و نشیب بارداری رو طی کنی و به زودی یه فرشته کوچولو رو تو بغلت بگیری .
---------------
راستش همسرم و چند تا از دوستاش میخوان یکسری کارهای تجاری توی ترکیه رو شروع کنن و از اونجا که یکیشون باید مستقیما اونجا روی سر کار باشه ، همسرم پیشنهاد میده که ما بیایم اونجا . البته من قطعا جواب بله یا خیر ندادم و قرار شده بعد از اینکه طلاعات لازم رو بدست آوردیم نظرم رو اعلام کنم.

ما اگه بیایم باید استانبولمستقر بشیم .
1 - شما کدوم شهری؟
2 - قیمت کرایه خونه توی یه جای خوب استانبول مثل بشیکتاش یا باکیرتوی یا مثلا تاکسیم کرایه خونه حدود 100 متری چطوریه؟
3 - واسه یه زندگی معمولی با بالا یعنی شرایطی که مثلا نیاز نداشته باشی پول از ایران بگیری و بخوای یه زندگی نسبتا راحت داشته باشی حدودا چقدر در ماه باید درامد داشته باشی؟

سن عزیزم سئوالهای زیادی دارم که اگه لطف کنی و بگی آیا میتونیم توی مسنجر با هم صحبت کنیم یا نه اونجا میتونم ازت بپرسم .من ایمیل خودم رو واست مینویسم .
shiva2539@yahoo.com
بازم ممنونم .
salam shiva joon aval az hame man ankara hastam midoni sathe zendegi inja shabihe irane va albate kami geroon tar albate estanbul nesbat be baghye jaha geroontare va shologhtar baraye ye zendegi mamoli be bala mahi 5000 dolar benazare man lazeme keraye khone ham mesle iran bala o paine shahr dare va taghriban mesle irane az 600000 toman shoro mishe be bala vali apartemanhash khili delneshin tar az irane o bozorg va noor gir
مرسی سن جونم .
ممنونم از اینکه وقت گذاشتی . نمیتونی قرار بذاریم تو مسنجر با هم صحبت کنیم . ساعتش هم خودت بگو . اونجوری راحت تر میتونیم صحبت کنیم . آی دی من همون بالاست که نوشتم . اگه بتونی قرار بذاری خیلی خوب میشه .منتظر جوابتم خانومی .
نی نی گلت در چه حاله ؟ هفته چند هستی؟
بانو جون اگه الان بیای هوا خیلی سرده ولی حراجی زیاده مارکهای خوب هم پیدا میشه مثلا فوروم هم مناسبه هم قشنگ هفته پیش زنداداش من تونست کلی خرید خوب بکنه مثلا بوت بچه گانه ایران ترکش 55000 تومان ولی همونو خرید 18000 تومن بعضی مغازه ها 50% قیمتهاشون پاینه درکل برای گردش شبها سرده که فقط با ماشین خوبه بگردی
جات خالی امروز اینجا بارونه قشنگی اومد و هنوز ادامه داره
سلام
سن28 اسمت چیه خانومی؟ اینجوری صدا کردنت سخته . یکم از خودت بگو . اونجا تنهایی یا خانواده خودت هم هستند . چجوری شد رفتی ترکیه ؟
میدونی اگه دوست داشتی جواب بده چون من فقط از روی کنجکاوی پرسیدم .
-----------------
الان حالت چطوره ؟ نی نی اذیت نمیکنه؟