2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سلام، من هم یه سؤال دارم. ما میخوایم برای نوروز بیایم ترکیه، استانبول. میخواستم بپرسم پول، به لیر بیاریم یا یورو؟؟ اگر یورو بیارم میتونم اونجا از فرودگاه تا آپارتمانی که گرفتیم برم؟ یا حتماً باید لیر باشه؟... بعد این که شما میدونین نوروز اونجا برنامه خاصی برای ایرانیها هست؟ رستوران، موزیک؟ اهان اونجا صرافیها قابل اعتماد هستن یا اینکه بهتره همینجا لیر کنم پولمو؟ ممنون میشم زحمت بکشین به سؤالم جواب بدین.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
اگه از ایران می ایی لیر بیار. تاکسی ها لیر می گیرند حتی دلار هم نمی گیرند می گند

به صرافی در دبی دو ویز می گند که قابل اطمینان هستد

پول در هتل تبدیل نکنید چون سرتون کلاه می ذارند برین صرافی

اگر هم که از ایران نمی ایی بهتره کمی لیر بگیری بقیه اشو از همون ترکیه تبدیل کنید

روی میز هتل کارتهای تورهای تفریحی هستش می تونی ازشون اطلاعات بگیری مثلا تور کشتی هستش که خوبه می تونی استفاده کنید

مرسی ماری جان..
نه از ایران نمیریم. هتل هم نداریم، آپارتمان خصوصی اجاره کردیم.... برای نوروز لوکالهای ایرانی نیست؟ جاهای گشتنیشو کتاب گرفتم اینجا تا حدودی اطلاع پیدا کردم، ولی مراسم نوروز میخواستم بدونم.

یه سؤال دیگه اینکه، حمامهای سنتیشون میشه خانوادگی رفت یا جداست؟
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سحری جان فکر کنم خودم و خودتیم فقط، هیچ کس جواب نمیده.

ببین من یه کتاب گرفتم اینجا جاهای دیدنی استانبول نوشته. البتّه چون شهر تاریخی هست، بیشترش جاهای باستنی هست و موزه باستانشنسی.
2 شنبه ها آدم میتونه بره رقص دراویش نگاه کنه. حمام ترکی که اینجا خیلی معروفه، با ماساژ و از این قرتی بازیها .... دیگه اینکه یه آکواپارک داره که نمیدونم تو ماه مارچ هست یا نه. خیلی خوشگله عکسش. 3 تا جزیره داره که یکیش که اسمش خیلی سخته (بویوکادا اگر درست نوشته باشم)دیدنیه خیلی البتّه بازم اثر بستنی و کلیساو مسجد و مکانهای مقدس اکثر ادیان داره.دیگه اینکه بازار کتاب و ... داره.شبها هم که رستوران و بار و کافیشاپ و همه چیز. با کشتی هم میتونی بری تا یونان. طبیعت بسیار زیبای هم داره.
آهان اواخر اسفند هم هوا 15 درجه بالای صفره..اویلش فکر کنم همینجوریا باشه. سرد نیست.

آنتالیا هم خوبه حتماً..من تاحالا ترکیه نرفتم. ما امسال برای سال نو میریم مامان اینا از ایران میان و همو میبینیم....من شنیدم فتهیه ( فکر کنم اسمش همینه) ساحل قشنگی داره. از دالامان باید بری...ولی اینجا که خیلی طرفدار داره، یکی اون یکی هم سید یا زید. امیدوارم بهت خوش بگزره
سلام به ماماناوخانومهای عزیز ساکن ترکیه....یک تاپیک باز کردیم برای حجاب و سبکهای مختلف اون شماهایی که اونجا هستید هم راهنمایی هایی می خواستیم در مورد سبکهای مختلف بستن روسری زنان ترک......خوشحال میشیم بیاین و کمکمون کنید ویه چیزلیی بهمون یاد بدید......http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=24975
شکرت خداجون
سلام دوستان گلم همسر من داره میاد ترکیه.استانبول میشه بهم بگید چه چیزایی بیاره خوبه و جاهایی که میتونه با قیمت مناسب خرید کنه کجاها هست؟ هم برای من هم کودکم
"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "