شیوا جون من انکارا هستم الان چند ماه بیشتر نیست اومدم تنها هم هستم و زبانشون برام سخته البته30%یاد گرفتم من و شوهرم انگلیسی صحبت میکنیمبعد از یه عشق 4 ساله و غیر ممکن بهم رسیدیم و واقعا عاشق شوهرمم اگه ایران زندگی میکردیم دیگه هیچی از خدا نمیخواستم فقط در رویاهام میبینم که یه کار خوب از شرکتشون بهش تو تهران دادن خدا بزرگه مردم ترکیه خوبن خیلی شبیه ایرانیها هستن مثلا مهمونوازن احترامگذار و خیلی شکموووو من چند ماه اینجا بودم وزن اضافه کردممثلا بعد از ه ر وعده غذایی شیرینی میخورن اونم از نوع شربتیش مثله باقلوا اینجا اگه زبان بلد باشی احساس غریبی نمیکنی در ضمن اسمم صنمه 28 سالمه ایشاله بازم برات از اینجا مینویسم شاید به دردت بخوره راستی راندگی راحته من اینجا راحت با ماشین بیرون میرم چون ترافیک کمه البته استانبول نه
سلام ببخشید که مدتیه نیومدم منم از مارال خبر ندارم بچه ها کمک مدتیه بیکارم شغل من مترجم ترکی استامبولی والان 2ماهه کار ندارم البته من مدتیه متن هارو میارم خونه وترجمه می کنم می خاستم ببینم اگر شوهراتون تو نمایندگی تو ی ایران برای مترجمی کار دارن منو راهنمایی کنین متشکرم www.kimiya.akran@yahoo.com اینجا هم دوباره میام
دوست جونای که تو استانبول هستید من اسفند ماه میخوام بیام استانبول میخوام بدونم وضعیت خرید به چه شکله ؟ حراج است ؟ کدوم پاساژها یا مراکز خرید و خیابانها برم بهتره؟