2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای ترکیه هم می‌خوام 

ببین یوس رو کلا بریز دور اگه سنت زیاده چون ازمونش فایده ای نداره اما اگه مطمئنی برای یوس قشنگ درس میخونی و توش میتونی نمره خوبی بیاری شرکت کن مثلا سه  سال براش وقت بزار اما اگه نمیتونی sat بهتره sat باهاش میشه چندین کشورو اپلای کرد به نظرم خیلی بهتره. برای sat کتابkallis

math pandaمیدونم ریاضی جنرالش اسونه اما قطعا یه نگاه بهش بنداز

grammar for sat

they say i say

writing panda

reading panda

یه خانومی اسمش یادم نیست کتاباش خیلی برای satجوابه

من خودم sat ندادم اما یه مدت تو فکرم بود بدم

ببین یوس رو کلا بریز دور اگه سنت زیاده چون ازمونش فایده ای نداره اما اگه مطمئنی برای یوس قشنگ درس می ...

ممنون عزیزم ..من ۲۰ سالمه بین  یوس و ست موندم از نظر سختی و رقابت و ..یوس رقابتش خیلی سخت شده منم کشششم تو خوندن زبان بیشتره 

ممنون عزیزم ..من ۲۰ سالمه بین  یوس و ست موندم از نظر سختی و رقابت و ..یوس رقابتش خیلی سخت شده م ...

ولی ست و مشاور ها و موسسه ها میگن به شدت سخته 😩😩ولی من زبان و ترجیح میدم

فرقشون چیه ؟من هدفم شاخه های پزشکیه ترجیحا میخوام ترکیه هم باشه نزدیک باشه 

ترکیه کدومو میخواد sat  سابجکت یا جنرال؟ من شنیدم سابجکت میخواد دقیقرنمیدونن

من پی دی افه همه ی این کتابارو تو لپتاپم دارم از امازون خریدم

سابجکت میگه دوتاموضوع مثلا فیزیک و شیمی یا هرجیز دیوه ای کنار satجنرالت بدی

sat جنرال هم یعنی یه ریاضی خیلی ساده و یه رایتینگ و ریدینگه خیلی خیلی سخت که باید براش خیلی زحمت بکشی. من کتابای ست جنرالو دارم