2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترکیه کدومو میخواد sat  سابجکت یا جنرال؟ من شنیدم سابجکت میخواد دقیقرنمیدونن من پی دی افه همه ...

رایتینگ و ریدینگش از آیلتس سختترن؟

چون من دیدم کسایی که با آیلتس ۸ نمره Sat شون 1300 اینا شده.

حالا این بنده خدا ریاضیش ضعیف بوده یا زبان sat سختتر از آیلتسه؟

گلّه ما را گله از گرگ نیست این همه بیداد شبان میکند
رایتینگ و ریدینگش از آیلتس سختترن؟ چون من دیدم کسایی که با آیلتس ۸ نمره Sat شون 1300 اینا شده. حال ...

اره بابا اصلا قابل قیاس نیست خداروشکر داشنگاهم بیخیال sat شد برای کرونا.ریاضیش که در حد دبستان و راهنماییه اصلش همون رایتینگو ریدینگشه کلی هم کتاب خریده بودم براش اما از بس سخت بود حوصلم نمیکشید بخونم. خداروشکر دانشگاهمم دیگه بیخیال شد و منم ازمونو ندادم.

رایتینگ و ریدینگش از آیلتس سختترن؟ چون من دیدم کسایی که با آیلتس ۸ نمره Sat شون 1300 اینا شده. حال ...

البته ببین اونایی که ایلتس هفت داشتن یا شش و نیم با شش تا نه ماه خوندن روزانه ده ساعت ۱۴۰۰ گرفتنا. حتی بیشتر. یه ساتی هست برای ایلتسه اونجا مصاحبه هاشون هست. بنابراین اون کسی که هشته قطعا درس نخونده چون یه سری تکنیک داره

اره بابا اصلا قابل قیاس نیست خداروشکر داشنگاهم بیخیال sat شد برای کرونا.ریاضیش که در حد دبستان و راه ...

برای امریکا اقدام کردی؟چه مقطعی؟

البته ببین اونایی که ایلتس هفت داشتن یا شش و نیم با شش تا نه ماه خوندن روزانه ده ساعت ۱۴۰۰ گرفتنا. ح ...

من توی سایت دانشگاهی که میخوام رفتم برای امریکا وجود sat ضروری نبود وای خب شانس رو خیلی بالا میبره.برای همین فکر کنم بدمش بهتره. بازم بین act و sat موندم که فک کنم باز sat راحتتر باشه نه؟برای ریاضیش بنظرتون ریاضی کنکور رو کار کنم بعد آزمونای sat رو بزنم؟ یا از همون اول کتاب مخصوص sat رو بخونم؟

من توی سایت دانشگاهی که میخوام رفتم برای امریکا وجود sat ضروری نبود وای خب شانس رو خیلی بالا میبره.ب ...

ببین امریکا الکی میگه لازم نیست. اگه نداشته باشی کلا بررسی نمیشی این یه نکته

نکته بعدیم اس ای تی سخته خیلی کتاباشم تو ایران نیست من از امازون خریده بودم اونم پی دی اف طور

اس ای تی نمره ۱۴۰۰ بخوای باید نه ماه بخونی

ریاضی کنکور هیچ فایده ای نداره

ریاضی اس ای تی نیازی به خوندن نداره چون در حد راهنمایی ماست

اما ای سی تیact ریاضی سختی داره بازم کنکور به درد نمیخوره کتاباشو باید بخری که اگه خواستی بگو من از دوستم دست دومشو داره بگم بهت بفروشه

من توی سایت دانشگاهی که میخوام رفتم برای امریکا وجود sat ضروری نبود وای خب شانس رو خیلی بالا میبره.ب ...

Sat  هم باید کتاب مخصوصشو بخونی ریاضیشم انقدر اسونه که کسی اصلا نمیخونه از ایران

البته منظورم sat  جنرال هست

اگه یه ماه پیش پیام دادن بودی کتاباشو داشتم اما الان دیگه نه فروختمش🤦

ببین امریکا الکی میگه لازم نیست. اگه نداشته باشی کلا بررسی نمیشی این یه نکته نکته بعدیم اس ای تی سخ ...

فعلا اصلا ببینم sat بدم یا ندم بعد میرم دنبال کتاب

اینکه میگی امریکا لازم نداره من پرسیدم گفتن با دیپلم ایران نمیشه مستقیم اپلای کرد برای لیسانس. باید دو سال کالج گذروند. اینو اطلاع ندارین؟

من گفتم اگر sat بدم شاید جایگزین این دو سال بشه

فعلا اصلا ببینم sat بدم یا ندم بعد میرم دنبال کتاب اینکه میگی امریکا لازم نداره من پرسیدم گفتن با د ...

بله satجایگزین میشه اگه نمره بالا بیارید بدون کالج و حتی یورسیه هم میگیرید اگه نمره متوسط بیارید بدون کالج ولی بدون بورسیه اگه کلا نمرتون خیلی پایین بشه که دانشگاه قبولتون نکنه مجبورید برید کالج ثبت نام کنید که کلا ویزا نمیدن. راه حلش اینه تو. ایران لیسانس بخونید تا بتونه کالجو جبران کنه

بله satجایگزین میشه اگه نمره بالا بیارید بدون کالج و حتی یورسیه هم میگیرید اگه نمره متوسط بیارید بدو ...

ینی میتونم sat رو در تریکه بدم بعد اکسپت بشم برم کانادا اینا با همون ازمون
؟؟/