بچه ها پریودیم ۳روزهعقب افتاده سینههام درد میکنه وکمر درد پریودی دارم و پاهامم درد میکنه ولی مبری از پریودی نیست😕سه ماه پیش هم هم خودم و هم همسرم امپول hcg زدیم
روز موعدم هم چن تا لک قهوه ای روشن دیدمو تمام الان میترسم بیبی چکبزارم بازم منفی باشه🥺
نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍
کمرم وپاهام درد میکنه همش احساسی پریود شدندارم میشه باردار باشم وکمر درد و علایم پریود شدن داشته ...
اره عزیزم اصلا علائم پریودی و بارداری مث همه یعنی مطمئنم بارداری لکی هم ک دیدی ماله لانه گزینیه
نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍
😍🤩🥺ینی میشه؟شوهرم گفتماز سرکار اومد واسم بگیره و بزارم امیدوارمایندفه دیگه منفی نباشه چون وا ...
انشالله مثبته بزن خبرشو بهم بده