2777
2789
عنوان

بیبی چک🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 49 پست
عزیزم انشاالله بارداری من بعد دو روز تاخیر پری بی بی زدم مثبت شدم ۳ ۴روز قبل  موعدمم لک قهو ه ا ...

مبارکه عزیزم 🤩🤩🤩🤩🥳انشالله ب سلامتی بغل بگیریش 

منم تا حالا لک ندیده بودم این اولین بار بود ولی خب درد پریودی دارم همش احساس میکنم میخام پریود شم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دام نی نی میخاد ۲ساله خونه ی خودمم...شوهرمم نی نی میخاد بعضی وقتا با خودم میگم نکنه من لایق مادر شدن ...

من ک ۴ساله‌ خوندارم امیدتو‌از دست نده عزیزم خدا بوقتش بهت میده ولی خب چشم‌انتظاری خیلی سخته میدونم

منم 3 ماهه دارم دارو مصرف میکنم 

مثه شما hcg ام زدم 

لک اینا ندیدم ،سه روزم از موعدم گذشته ،روز موعدم بی بی چک زدم هاله کمرنگ انداخت ،سینه هامم هنوز درد میکنه ،ترشحم دارم 

نمیدونم حاملم یا نه ،چقد حس بدیه این بلاتکلیفی و انتظار

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...

من چن ماه قرص و امپول باردار نشدم...اخر دکترگفت شوهرت ازمایش بده..

شوهرم ضعیف بود...ولی خودش باور نمیکرد میگفت مشکل از من نیس..

ی ماه اون قرص خورد من باردار شدم...

اخرم میگه تو مشکل داشتی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قارچ ناخن

moghadasi | 8 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز