2777
2789
عنوان

بیبی چک🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 49 پست

عزیزم بارداری برو بیبی چک بذار

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کمرم و‌پاهام درد میکنه همش احساسی پریود شدن‌دارم میشه باردار باشم و‌کمر درد و علایم پریود شدن داشته‌ ...

اره عزیزم اصلا علائم پریودی و بارداری مث همه یعنی مطمئنم بارداری لکی هم ک دیدی ماله لانه گزینیه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

اره عزیزم اصلا علائم پریودی و بارداری مث همه یعنی مطمئنم بارداری لکی هم ک دیدی ماله لانه گزینیه

😍🤩🥺ینی میشه؟شوهرم گفتم‌از سرکار اومد واسم‌ بگیره‌ و بزارم‌ امیدوارم‌ایندفه دیگه منفی نباشه چون واقعا ناامید میشم‌دیگه🥺

😍🤩🥺ینی میشه؟شوهرم گفتم‌از سرکار اومد واسم‌ بگیره‌ و بزارم‌ امیدوارم‌ایندفه دیگه منفی نباشه چون وا ...

انشالله مثبته بزن خبرشو بهم بده

خب هاله دیدی ب احتمال زیاد مثبته‌دوباره چند روز دیگه بزار

خدا از دهنت بشنوه ،دعا کن 

شمام الان نزن ،بزار فردا با اولین ادرارت بزن که دقیق تره 

انشالله که مامان شدی

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
نمیدونم چ ربطی ب بوی ادرار داره🙄

موقع حاملگی بوی ادرار عوض میشه معمولا

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
انشالله ک هستی خبرشو بیای بدیا🤩

چشم عزیزم حتما اگر خدا خواست و بودم میام اینجا میگم 

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
2790
2778
2791
2779
2792