2777
2789

میخوام دندان فبول شم تا الان با برنامه خودم زیاد خوب پیش نرفتم لطف کنید اگر یک مشاور خیلی خوب میدونید ب من معرفی کنید ممنون میشم

اقای علی رضا افشار

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما باهاشون مشاوره داشتین و اینکه برای کنکور 99 رتبه هم داشتن؟

نداشتم اما خیلی اعریف شنیدم هزینش زیاده ولی با سابقه هستن و پیج اینستاشم عالیه

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
نه اتفاقا من سال دومم هست و اراده ی درس خوندن هم دارم ولی روشم اشتباه هست

اتفاقا به نظرمن یه جاهایی مشاور خیلی کمک کننده است
ولی نه هر مشاوری و نه همیشه

اگه اراده و پشتکارشو داری اتفاقا با روش درست به نتیجه عالی میرسی 

من خودم دانشجو دندانم بتونم کمکی کنم خوشحال میشم گلم😊

به نظرت از الان یشه  به پزشکی برسم؟ دانشجوی پرستاری ام اما میخوام امسال بخونم برا کنکور خودت چقدر خوندی و چه سالی؟

روزی چند ساعت میخونی؟ دواردهمی یا فارغ التحصیل؟ چقدر میتونی هزینه کنی؟

من تا روزی 15 ساعت میتونم بخونم و فارغ التحصیل هستم امسال سال 99 اولین کنکورم بود برای هزینه هم میخوام معقول باشه خیلی زیاد هم نباشه

من خودم دانشجو دندانم بتونم کمکی کنم خوشحال میشم گلم😊

شما مشاوره داشتین؟ من خودم پسرخاله هام دندان میخونن ولی راستش با راهکار هاشون نتونستم نتیجه بگیرم فکر میکنم یک مشاور خوب دید گسترده تری داشته باشه

به نظرت از الان یشه  به پزشکی برسم؟ دانشجوی پرستاری ام اما میخوام امسال بخونم برا کنکور خودت چق ...

پایه درسیت چطوره عزیزم؟ ازمون میدی؟ چقدر خوندی تا الان؟ به نظرم که از الان میشه به پزشکی رسید ولی با تلاش زیاد 

من تا روزی 15 ساعت میتونم بخونم و فارغ التحصیل هستم امسال سال 99 اولین کنکورم بود برای هزینه هم میخو ...

من میشناسم خودم باش کم و بیش همکاری دارم از امسال هزینشم چون امسال مجازی شده اتفاقا مناسبه
ولی الان دیگه پر شده ظرفیتش