2777
2789

من یادمه اواین بار که پریود شدم روم نمیشد چیزی از مامانم بپرسم از دختر داییم پرسیدم باید چیکار کنم...گفت نوار بهداشتیتو تا کامل پر نشده عوض نکن حیفه حمومم نرو شلوار مشکی هم بپوش که اگرم کثیف شدمعلوم نباشه تا اخر عوض نکنی🤢...هی عوض نمیکردم تا عرق سوز شدم بوی گندم گرفته بودم....یعنی حالم داشت به هم میخورد از خودم دیگه همیشه تند تند عوض میکردم......ولی خودش چندیدن سال همون کارو میکرد و همیشه هم بو میداد تو پریودی🤢🤮

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همون روز اول میرم حموم 🤕 بعدم روز چهارم میرم 🙁 خیلی زیادم خودمو میشورم اتفاقا تنبلی هم دارم .. ...

تورو خدا نکن این کارو. روز قبل پری برو و تا روز پنجم حداقل دیگه نرو. سرتو فقط بشور و لباساتو زود زود عوض کن. بله دهانه رحم تو دوران پری بازه و رطوبت رو جذب میکنه و رطوبت باعث سردی رحم میشه و سردی رحم هم که دیگه یکی از عوارضش تنبلیه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
تورو خدا نکن این کارو. روز قبل پری برو و تا روز پنجم حداقل دیگه نرو. سرتو فقط بشور و لباساتو زود زود ...

من فکر کنم وسواس دارم ...

الان ۲۲سالمه و از ۱۱ سالگی همین روال رو رفتم....بنظرت دیره؟ 😢 

قابل توجه اونایی ک میگن ادم بره دستشوی خودشو نشوره؟!!!

به جز ملت ایران ک دستشوی ایرانی داریم و خودمونو میشوریم بقیه دنیا یعنی دقیقا ۷ میلیارد و‌خورده ای نفر از دستشویی فرنگی استفاده میکنن ک اصلا شلنگ‌اب ندارن و فقط و فقط با دستمال خودشونو تمیز میکنن 

من فکر کنم وسواس دارم ... الان ۲۲سالمه و از ۱۱ سالگی همین روال رو رفتم....بنظرت دیره؟ 😢 

نمیدونم والله اما خب میگن اگه رعایت کنی و رژیم غذایی هم عوض شه کم کم بهتر میشه انشالله. مثلا تو برنامه غذاییت سردیجات رو کم کن یا حتما با مصلحش بخور. ماست و دوغ زیاد نخور مخصوصا تو پریودی. ترشیجات حدالامکان نخور.عسل و سیاهدونه رو هررروز صبح ناشتا بخور و زیر شکمت رو با روغن سیاهدونه هرشب چرب کن. این کارا به مرور رحم رو گرم میکنه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها